Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Konferencija o sigurnosti i zaštiti na nogometnim utakmicama

U Sisku u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza

U Sisku u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza

U Sisku se održava Konferencija o sigurnosti i zaštiti na nogometnim utakmicama, koje organizira Hrvatski nogometni savez.

Izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza Damir Vrbanović ističe kako je to što se ova konferencija, četvrta po redu, održava u gradu dugogodišnje nogometne tradicije nije ništa neobično te rekao nešto više o samoj konferenciji:

 

 

„Naglasak konferencije je ukazati na pojavnost huliganizma na sportskim natjecanjima, oko i za vrijeme njih jer to više ne možemo nazvati slučajnošću. Huliganizam nije glavna tema o kojoj se mora pričati, tu je naravno i pitanje same sigurnosti jer je pred nama veliko sportsko natjecanje Svjetsko prventsvo u Rusiji, ali i Liga nacija. Hrvatski nogomet već godinama trpi štetu zbog takvog neprimjerenog ponašanja“. – naglasio je Vrbanović.

 

P1160353

 

Zadovoljstvo održavanjem ove značajne konferencije u Sisku, gradu u kojem je osnovan prvi hrvatski nogometni klub „Segesta“ i koji je jedno vrijeme imao dva prvoligaša, izrazio je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić:

 

 

„To je intergirani proces i mi ćemo se kao županija uključiti kako bi i na našim stadionima navijanje bilo primjereno.“ – zaključio je Žinić.

 
P1160373


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.