Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

PEDESET NIJANSI LISINSKOG – Nagradni natječaj

Editus i mobis.hr poklanjaju ti NOVI Meizu M5c smartphone! X2

Editus i mobis.hr poklanjaju ti NOVI Meizu M5c smartphone! X2

Konačno smo dočekali kraj siječnja i blagdani su sada definitivno iza nas, no, Editus i mobis.hr odlučili su produžiti sezonu darivanja! Vjeruj, želiš nastaviti čitati…

Poklanjamo ti priliku da osvojiš NOVI Meizu M5c smartphone! Zapravo ne jednu, nego čak dvije prilike. Ako prihvatiš mali izazov, novi Meizu M5c mobitel može biti tvoj. Zvuči predobro, ali je istinito, a sve što trebaš napraviti je sljedeće:

Opali selfie ispred Lisinskog (filteri i stickeri više nego dobrodošli 🙂 ), objavi sliku na instagramu ili fejsu i označi je hashtagom #PedesetNijansiLisinskog. E da, i moraš pratit @EditusKoncerti i @mobis.hr na fejsu i/ili instagramu.

 

01

 

Imaš vremena do 10.2.2018. u 23:59 i zato trk do Lisinskog! Daj si mašti na volju i ne zaboravi učiniti svoj profil javnim (u postavkama) kako bismo mogli vidjeti tvoju objavu. Stručni žiri ekipe Editusa i mobis.hr pomno će razmotriti sve prijave, izabrati dvije najbolje fotke i 11.2.2018. u 12:00 objaviti imena dobitnika/ca.

Malo truda za veliku nagradu! Što čekaš?

Ako te zanima kako mobitel izgleda i njegove specifikacije posjeti mobis.hr webshop koji omogućuje lako snalaženje te jednostavno i brzo pronalaženje svih potrebnih informacija. Potvrdu da mobis.hr sve radi na vrhunskom nivou dokazuje i nedavno osvojena nagrada za najbolji hrvatski webshop!

Mobis.hr je prvi odabir i za kupce, prema istraživanju Shopper’s Mind mobis.hr webshop ocijenjen je najvišom ocjenom za webshopove koji prodaju mobitele. Mobis.hr nudi najbolji izbor mobitela a fora je što ima i iznimno brzu dostavu koja je za smartphone besplatna i stiže na tvoju adresu najčešće u roku od 48 sati.

Mobiteli na mobis.hr otključani su na sve mreže, bez ugovorne obveze i imaju garanciju do čak 2 godine! Dobro je znati da te prilikom kupovine na chatu, mailu, telefonu ili u dućanu čekaju educirani i ljubazni prodavači za sve informacije.

Posjeti mobis.hr već danas!


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.