Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Posljednji nastavak ekranizacije najpopularnije romanse današnjice stiže u Hrvatsku!

Pratite našu Facebook stranicu i osvojite ulaznice za PEDESET NIJANSI SLOBODNIJI

Pratite našu Facebook stranicu i osvojite ulaznice za PEDESET NIJANSI SLOBODNIJI

Pedeset nijansi slobodniji, posljednji nastavak ekranizacije najpopularnije romanse današnjice, u Hrvatsku pretpremijerno stiže 7. veljače 2018.

 

03

 

Posljednji nastavak bestseler trilogije engleske spisateljice E. L. James na velika platna donosi filmski spektakl za kraj. Romantika, napetost, triler i akcija u životima novopečenog bračnog para. Stari dvojac u novim okolnostima. Udobno se smjestite i pripremite za neočekivano.

Ponovno pod redateljskom palicom Jamesa Foleya, te s Dakotom Johnson i Jamiejem Dornanom u glavnim ulogama, glumačkoj ekipi pridružuju se Brant Daudherty, Bella Heathcot, Eric Johnson, Arielle Kebbell i popularna pjevačica Rita Ora.

 

 

Christian i Anastasia, sada imaju sve – ljubav, strast, intimu, bogatstvo, blistavu budućnost i svijet mogućnosti na dlanu. Njihov specifični odnos prepun drame, uzbuđenja i erotike, sada više nego ikad, obavija i romansa. No, uskoro će ih obaviti i splet opasnih, neželjenih okolnosti, a napetost i akcija ovog puta sele van Crvene Sobe.

VAŽNO je napomenuti kako će se film diljem Hrvatske prikazivati isključivo u multiplexima Cineplexx i manjim kinima, a zagrebačka će ga publika osim u Cineplexxu moći pogledati još samo u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

 

FSF3

 

Doživite vrhunac u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog i budite dio svečane pretpremijere 6.2.2018., pretpremijerne projekcije 7. veljače, te redovnih projekcija 8., 9. i 10. veljače 2018. Za više informacija o projekcijama Pedeset nijansi slobodniji u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog posjetite Facebook stranicu. Ulaznice su dostupne putem linka, a cijene iznose 39 kn za pretpremijerne i 37 kn za redovne projekcije.

 

FSF4 FSF1

 

Osvojite ulaznice za film! Pratite našu Facebook stranicu i osvojite dvije ulaznice za projekciju filma u Cineplexxu City center One East!

 

Foto: Editus.hr


 

 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.