Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

“Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“

Predstavljen natječaj iz Programa ruralnog razvoja

Predstavljen natječaj iz Programa ruralnog razvoja

Razvojna agencija SI-MO-RA predstavila je u Novskoj i Sisku natječaj iz Programa ruralnog razvoja, točnije njegovu podmjeru 6.2. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“.

Voditeljica odjela za ruralni razvoj, Dijana Kovačević rekla je kako ovaj natječaj iz programa ruralnog razvoja ide prvi puta, te da se dugo čekao. Također, od Dijane Kovačević  saznajemo kome je zapravo namijenjen natječaj i koji su prihvatljivi sektori,

 

 

Provođenje projekta prihvatljivo je u mjestima s najviše 5.000 stanovnika. Visina potpore iznosi 50.000 eura u 100%-tnom iznosu.

Prijave na natječaj koji je raspisala Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju podnose se od 12. ožujka do 23. travnja 2018. Godine.

Svrha natječaja je stvaranje novih nepoljoprivrednih djelatnosti na poljoprivrednim gospodarstvima uz održavanje postojeće zaposlenosti ili stvaranje novih radnih mjesta s ciljem smanjenja depopulacije i poticanja održivog razvoja ruralnih područja, a cilj radionice je približiti korisnicima postupak i način prijave na natječaj.

 

sim2

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.