Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Sisačkom HDZ-u pristupilo 68 novih članova

“Pozivam vas da aktivno sudjelujete u radu stranke, budete proaktivni, kreirate budućnost”

"Pozivam vas da aktivno sudjelujete u radu stranke, budete proaktivni, kreirate budućnost"

Priopćenje sisačke Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice prenosimo u cijelosti:

“Nakon reorganizacije, Hrvatska demokratska zajednica u Sisku nastavlja rad na osnaženju. Prije održane sjednice Predsjedništva GO HDZ Sisak, članovi Predsjedništva sastali su se s novim članovima koji su pristupili u posljednjih dva mjeseca. U navedenom razdoblju pristupilo je ukupno 68 novih članova.

 

slika2

 

Predsjednik Gradske organizacije HDZ Sisak, Ivan Celjak, izrazio je dobrodošlicu novim članovima, upoznao ih sa smjernicama rada s naglaskom na konstruktivnost i kvalitetu, potrebu analize postojećeg stanja odnosno analize određenih procesa koji su važni za društveni i gospodarski razvoj grada Siska, te spremnost na nuđenje boljih rješenja.

„Pozivam vas da aktivno sudjelujete u radu stranke, da sukladno vašem slobodnom vremenu i mogućnostima sudjelujete na sastancima temeljnih ogranaka i nudite nove ideje, budete proaktivni, kreirate budućnost. Novi članovi spremni za rad su osvježenje i dodatna snaga našoj Gradskoj organizaciji. Naši vijećnici su na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Siska pokazali da je HDZ aktivna oporba koja upozorava na određene probleme s kojima se naše društvo susreće, ali ujedno nude bolja rješenja od pojedinih prijedloga koji se stavljaju pred njih. To je put kojim zajedno gradimo bolju budućnost za sve Siščanke i Siščane.“

 

slika3

 

Kroz razgovor i predstavljanje, novi članovi su istaknuli zadovoljstvo novom energijom, pozitivnim promjenama unutar Hrvatske demokratske zajednice, te upravo na tragu tih promjena, odlučili su svoje znanje, iskustvo i slobodno vrijeme staviti na raspolaganje, kako bi u duhu zajedništva potaknuli pozitivne promjene u gradu Sisku.

Gradska organizacija HDZ-a Sisak”

 

slika4


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.