Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

“Za Ivanovu kuću”

Humanitarni koncert koji organizira Zaklada Ivanova kuća

Humanitarni koncert koji organizira Zaklada Ivanova kuća

Zaklada Ivanova kuća organizator je humanitarnog koncerta „Za Ivanovu kuću“ koji će se održati u kutinskom Domu kulture, u nedjelju, 11.veljače s početkom u 19 sati. Zakladu nam je predstavila suorganizatorica koncerta, Jasminka Molnar, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Kutina,

 

 

Sa željom o razvijanju svjesti o ljepoti pomaganja bližnjima i uključivanja sugrađana u prikupljanje pomoći za rad Zaklade, uz pomoć Pučkog otvorenog učilišta Kutina organiziran je i ovaj koncert.

O organizaciji koncerta Molnar je dodala,

 

 

Svojim izvedbama počastiti će Vas: Zbor mladih „Madonna Nives“, KUD „Husain“, Saša Begović Matočković, KUD „Banova Jaruga“, Dječji zbor crkve sv.Marije Snježne, KUD „Seljačka sloga“, KUD „Ivančice“, Dalibor Prochaska, KUD „Moslavina“, KUD „Češka beseda“ Međurić, Vokalni ansambl SiDone, KUD „Repušnica“, Vokalni ansambl „Kutinske dunje“, KUD „Matica slovačka“ Međurić, KUD „Šartovac“, te Župni zbor blaženog Alojzija Stepinca iz Kutinske Slatine.

Sav prihod od koncerta ide za razvijanje Centra za Alzheimerove bolesti koji je počeo s radom prije 8 mjeseci upravo u Kutini,a san Zaklade je izgraditi Dnevni centar u Kutini, za starije osobe koje pate od različitih demencija s posebnim osvrtom na Alzheimerovu bolest.

 

koncert

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.