Ostalo

“Dok Vam prigradska naselja tonu, Vi iz toplog ureda pišete priopćenja”

Otvoreno pismo župana Ive Žinića sisačkoj gradonačelnici

Otvoreno pismo župana Ive Žinića sisačkoj gradonačelnici

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić uputio je gradonačelnici Siska otvoreno pismo sljedećeg sadržaja:

Poštovana gđo Ikić,

u ovim kriznim trenutcima kad sam zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem i cijelim Stožerom za zaštitu i spašavanje Sisačko-moslavačke županije već 12 dana u cjelodnevnom pogonu od 0 do 24 sata u obranama od poplava zbilja nemam vremena s Vama polemizirati.

Kratko ću samo radi informiranja javnosti, iako je ona s tim već jako dobro upoznata iznijeti činjenice kao odgovor na Vaše obmanjivanje javnosti Siska i Sisačko-moslavačke županije.

Državna cesta D 36 na dijelu Sisak- Popovača u šumi Brezovica zatvorena je jer je u visini od 30 centimetara i dužini od 500 metara prekrivena vodom koja je tamo kao i u prirodnu retenciju Lonjsko polje puštena upravo kako bi se obranio grad Sisak. Laž je i neistina kako su most ili cesta srušeni, ali Vi to naravno ne znate jer sjedite u finoj fotelji i toplom uredu i bavite se pisanjem priopćenja dok Vam prigradska naselja tonu.

Kada prođe opasnost za grad Sisak i Sisačko-moslavačku županiju, a u kojoj smo Vam mi ponudili pomoć, na koju Vi niste reagirali potrudit ću se malo podrobnije Vam objasniti stvari u koje se kao i u vođenje Grada ne razumijete.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version