Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Gradsko vijeće Grada Kutine održalo 7. sjednicu

Rebalansom proračun uvećan za 12% i iznosi 128.627.000 kuna

Rebalansom proračun uvećan za 12% i iznosi 128.627.000 kuna

Sedma sjednica Gradskog vijeća Grada Kutine započela je aktualnim satom, a glavna točka Dnevnog reda bio je prvi rebalans proračuna za 2018. godinu kojim je poračun Grada uvećan za 12 posto i iznosi 128 milijuna i 627 tisuća kuna.
Rebalans kojemu se pristupilo relativno rano, predstavio je gradonačelnik Zlatko Babić:

 


Ovim rebalansom, osim energetske obnove škola i vrtića, bit će obuhvaćeni i brojni drugi projekti: izgradnja mrtvačnice u Ilovi, sufinanciranje programa Ivanova kuća, projektna dokumentacija za izgradnju vrtića na Brunkovcu, stvaranje sustava za odvojeno prikupljanje otpada, nabava vatrogasnih vozila, ali i izgradnja pristupne ceste za gradski trg čime će se stvoriti uvjeti za izgradnju višenamjenske stambene zgrade u kojoj bi se nalazilo 20 stanova za HRVI branitelje, a želja Grada je riješiti stambeno pitanje i ostalih branitelja koji nisu stambeno zbrinuti. – kazao je Babić.

 

 

Rebalansom su i značajno povećana izdvajanja za obnovu županijskih cesta:

 

 

Rebalans proračuna prihvaćen je sa 14 glasova uz 4 suzdržana i 2 glasa protiv, a dodajmo i to kako je na maratonskoj 7. sjednici Gradskog vijeća Grada Kutine, prihvaćeno i obrađeno 27 točaka sa izmjenom i prijedlogom 27. točke dnevnog reda.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.