Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Održana prva radionica iz Programa Ruralnog razvoja

LAG Moslavina i RA MRAV predstavili natječaje raspisane po mjerama 4 i 6!

LAG Moslavina i RA MRAV predstavili natječaje raspisane po mjerama 4 i 6!

Na prvoj radionici LAG-a Moslavina i Razvojne agencije  MRAV, održanoj jučer u Kutini, predstavljene su mogućnosti prijavljivanja na natječaje raspisane po mjerama 4 i 6 iz Programa ruralnog razvoja.

Anica Lenart, voditeljica LAG-a Moslavina rekla je

 

 

Grad Kutina će vlasnicima OPG-ova omogućiti besplatno korištenje usluga RA MRAV pri izradi i prijavi projekata za mjere 4 i 6 iz Programa ruralnog razvoja te za prijavu projekata po istim mjerama za natječaje koje raspisuje LAG Moslavina.

„Prvi LAG natječaj objavljen je 22.veljače, a odnosi se na potporu razvoju malih OPG-a, sukladan je mjeri 6.3.1 iz Programa ruralnog razvoja. Potpora je u iznosu od 15 tisuća eura, što je velika potpora manjim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima da se moderniziraju i povećaju svoju ekonomsku veličinu.“, rekla je Anica Lenart, voditeljica LAG-a Moslavina, te dodala

 

 

Rok za podnošenje prijave projekata biti će od 13.3.2018. do 13.4.2018. godine.

Natječaj iz mjere 4 Ruralnog razvoja predstavila Maja Jankoska, voditeljica odjela za društveni razvoj u Razvojnoj agenciji MRAV,

 

 

Ovaj natječaj otvoren je do 16. travnja.

Kako bi se svi vlasnici OPG-ova što bolje pripremili za prijavu na Natječaje i bili što uspješniji u povlačenju sredstava iz EU fondova bit će organizirane još i radionice u Garešnici i Kloštar Ivaniću.

 

lag1

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.