Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Održana Skupština Zajednice sportskih udruga Grada Popovače

Zajednica sportskih udruga i saveza SMŽ sufinancira programe za mlade

Zajednica sportskih udruga i saveza SMŽ sufinancira programe za mlade

Zajednica sportskih udruga Grada Popovače održala je redovnu godišnju skupštinu.

Predsjednik Zajednice Željko Kasik istaknuo je kako su aktivnosti i tijekom 2017. godine bile usmjerene na poticanje i promociju sporta, provedbu sportskih aktivnosti za djecu i mladež, stvaranje uvjeta za provedbu sportskih priredbi, sustava domaćih i međunarodnih natjecanja, te općom i posebnom zdravstvenom zaštitom sportaša.

Posebna pažnja posvećivala se i skrbi o sportskim objektima od značaja za sport na području Grada Popovača, bavljenje sportsko- rekreacijskim aktivnostima građana i braniteljske populacije, kao i drugim sportskim aktivnostima koje su u funkciji unapređenja i čuvanje zdravlja te podizanje psiho-fizičkih sposobnosti građana.

O samim rezultatima u prošloj godini, predsjednik Zajednice Željko Kasik

 

 

Također, predsjednik Zajednice istaknuo je i probleme,

 

 

Zajednica sportskih udruga Grada Popovače ima vrlo dobru suradnju sa samim Gradom te sa Nogometnim savezom SMŽ i Zajednicom sportskih udruga i saveza SMŽ. Naime Zajednica sportskih udruga i saveza SMŽ sufinancira programe za mlade od kojih Kasik izdvaja školu nogometa i rukometa čije su polaznice i djevojčice. Također, navodi i problem nedostatka dvorane a s tim i nemogućnost treniranja i odigravanja utakmica seniorskih rukometnih ekipa.

Skupštini je nazočio i gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković koji se osvrnuo na izraženi problem manjka nogometnih trenera te izrazio spremnost Grada da preko Zajednice osigura financijska sredstva za školovanje po jednog kandidata iz svakog kluba s ovog područja. Pored ostalih gostiju, Skupštinu su pozdravili i predsjednik Zajednice sportskih udruga SMŽ Josip Šimunović, predsjednik Nogometnog saveza SMŽ Davor Ivić, glavni tajnik NS SMŽ Damir Nogić te predsjednik Nogometnog središta Kutina Mirko Letić.

 

s2

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.