Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Pravila igre imaju novi singl “Kako nam stvari stoje”

“Svoju novu pjesmu posvećujemo svim ženama”

"Svoju novu pjesmu posvećujemo svim ženama"

Nova pjesma koju su dečki iz Pravila igre tjednima najavljivali napokon je vani! „Kako nam stvari stoje“ naziv je nove pjesme kojom dečki najavljuju svoj drugi album, a ova pjesma ujedno i druga po redu koju objavljuju s novim pjevačem Ivanom Penezićem.

“’Kako nam stvari stoje’ ljubavna je pjesma u kojoj su jasno definirane i izgovorene emocije u kojoj će se svatko prepoznati. Sigurni smo u to i jedva čekamo da ju čujete“ –  poručuju nam dečki iz benda.

U režiji poznatog redatelja Darija Radusina, u popularnom zagrebačkom klubu Opera, dečki su snimili i spot za pjesmu u kojem su sve uloge dodijeljene ženama.

 

 

“Snimili smo spot u spotu. Razmišljajući o scenariju koji bi bio odgovarajući za pjesmu došli smo samo do jednog zaključka: moramo snimiti spot. I tako se rodila nesvakidašnja ekranizacija naše nove pjesme. Snimili smo spot u kojem snimamo spot“ – kaže nam Goran Belošević bubnjar benda.

“U spotu glume žene koje su vrlo uspješne u tome što rade.” – dodaje pjevač benda Ivan Penezić.

Glavnu ulogu u spotu ima talentirana mlada glumica, pjevačica i plesačica Martina Ivanković. U spotu se pojavljuju i popularne YouTuberice i influencerice Lorin Nukić i Paula Sikirić, te modeli Petra Dabelić, Franka Đaleta i Klaudija Kelemović.

Tekst pjesme “Kako nam stvari stoje” napisala je Sonja Buljan, a autor glazbe je Miro Buljan koji uz dečke iz Pravila igre potpisuje i aranžman pjesme.

Da ovom mladom zagrebačkom bendu i u glazbenom životu ”stvari dobro stoje” na domaćem terenu, govori i činjenica da je svaka njihova pjesma radu slušana u radijskom eteru diljem zemlje, a nova će pjesma po prvi puta imati regionalnu premijeru na najslušanijim radijskim postajama.

“Sretni smo što možemo podijeliti našu glazbu sa svima koji ju razumiju i vole. Glazba nas je povezala s predivnim ljudima diljem regije i jedva čekamo druženja i putem etera i na svirkama uživo.”


 Foto: Mislav Žabarović


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.