Ostalo

Rezultati 60. Županijskog natjecanja mladih tehničara

12 najboljih učenika predstavljat će SMŽ u Poreču!

12 najboljih učenika predstavljat će SMŽ u Poreču!

Na 60. Županijskom natjecanju mladih tehničara koje je održano u Sisku, učenici su se natjecali u 12 disciplina, a najbolji iz svake predstavljat će Sisačko-moslavačku županiju na Državnom natjecanju.

 

 

U Poreču će se tako od 9.-12. travnja natjecati u području modelarstva uporabnih tehničkih tvorevina Stjepan Muža, u području maketarstva i modelarstva Elena Harčević, u području fotografije Noriko Mikšić iz OŠ Braća Ribar Sisak. Lovro Hadžić, učenik OŠ Braća Bobetko bit će predstavnik u području robotike, Luka Kosak iz Prve OŠ Petrinja natjecat će se u disciplini robotsko spašavanje žrtve, Bruno Pernar učenik OŠ Ludina iz Velike Ludine u automatici, a Ivan Šarac iz OŠ Sela u strojarskoj konstrukciji. Iz kutinske OŠ Zvonimira Franka učenica Marija Topić natjecat će se u graditeljstvu, Korina Špoljarić u elektronici, a učenik Karlo Bervida u elektrotehnici. Teo Terek iz kutinske OŠ Mate Lovraka bit e predstavnik u disciplini obrada materijala, a Dino Šapić iz OŠ Stjepana Kefelje u disciplini radiokomunikacije.  Izvijestila je Ana Majić, predsjednica Povjerenstva Županijskog natjecanja.

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić tom je prilikom rekla,

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/03/TEH.-KULT.mp3?_=1

 

Poznato je kako je upravo naša Županija dobitnik brojnih nagrada iz ovog područja, te vjerujemo da neće izostati i ovogodišnji uspjeh.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version