Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Sisački Tigrići na 16. Međunarodnom karate Festu u Virovitici

“Tigrići iz vikenda u vikend postižu sve bolje rezultate”

"Tigrići iz vikenda u vikend postižu sve bolje rezultate"

U subotu, 3. ožujka održan je 16. Međunarodni karate Fest u Virovitici na kojem je nastupilo oko 600 natjecatelja iz Hrvatske, BiH, Mađarske, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Rumunjske. Na natjecanju su nastupili i sisački Tigrići.

“U katama su nastupili: Lana Flekač, Marta Rožanković, Vanja Šabić, Jakov Radošević i David Makar. Lana Flekač u kategoriji cicibanke kate nije imala ravne protivnice, te je osvojila zlatnu medalju. Marta Rožanković nastupala je u kategoriji mlađih učenica gdje je izgubila u polufinalu, ali repasažnim borbama uspjeva osvojiti broncu.

 

IMG_6089 IMG_6092

 

Vanja Šabić bila je poražena od protivnice iz BiH te ovoga puta nije imala mogućnost borbe za zlato, ali je izvrsnim izvedbama zauzela 3. mjesto u kategoriji učenica. Jakov Radošević nastupao je za cicibane iako još uvijek ima 5 godina dosta je mlađi od svojih protivnika, Jakova to nije sputavalo da i ovoga puta osvoji medalju. Jakov je osvojio 3. mjesto. David Makar nastupao je u kategoriji mlađih učenika gdje nije uspio izboriti finale, te je u repasažnom meču izborio broncu.

 

IMG_6098

 

U borbama su nastupili: Ema Kardaš, Lucija Bunjevac, Tia Škrljac, Lovro Vujić, Mislav Plesivčak, Roko Dumbović i Robert Glavaš. Tia Škrljac je po zadnji puta u svojoj sportskoj karijeri nastupala za mlađe kadetkinje i nije mogla otići bez traga, te je osvojila srebrnu medalju. Lucija Bunjevac i Ema Kardaš nastupale su u kategoriji kadetkinje -54 kilograma gdje nisu uspjele probiti se do finala, ali repasažnim borbama svaka sa svoje strane liste osvajaju brončane medalje.

 

IMG_6090 IMG_6093

 

Roko Dumbović probio se sve do finala gdje je posustao, ali se okitio velikim srebrom. Robert Glavaš od kako se vratio s duže pauze samo niza rezultate, pa tako i ovaj vikend u mlađim kadetima do 36 kilograma nije imao ravnog protivnika te je osvojio zlatnu medalju. U borbi za medalju ovoga puta manje sreće imali su Lovro Vujić i Mislav Plesivčak, ipak bez obzira na medalju dečki su pokazali svoju borbenost i dobar rad.

 

IMG_6095

 

Tigrići iz vikenda u vikend postižu sve bolje rezultate, a i oni sami postaju sve bolji i kvalitetniji sportaši. Sada za Tigriće slijedi dva tjedna odmora (od natjecanja naravno). Sljedeće natjecanje već nastupamo 18.03.2018. u Zagrebu, a do tada Ivu, Igora i Milana čeka naporan rad s natjecateljima kako bi ispravili postojeće greške i podigli rad na još jednu veću razinu.”

 

Izvješće pripremila: Iva Dužić, trenerica


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.