SPORT

Sisački Tigrići na 16. Međunarodnom karate Festu u Virovitici

“Tigrići iz vikenda u vikend postižu sve bolje rezultate”

"Tigrići iz vikenda u vikend postižu sve bolje rezultate"

U subotu, 3. ožujka održan je 16. Međunarodni karate Fest u Virovitici na kojem je nastupilo oko 600 natjecatelja iz Hrvatske, BiH, Mađarske, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Rumunjske. Na natjecanju su nastupili i sisački Tigrići.

“U katama su nastupili: Lana Flekač, Marta Rožanković, Vanja Šabić, Jakov Radošević i David Makar. Lana Flekač u kategoriji cicibanke kate nije imala ravne protivnice, te je osvojila zlatnu medalju. Marta Rožanković nastupala je u kategoriji mlađih učenica gdje je izgubila u polufinalu, ali repasažnim borbama uspjeva osvojiti broncu.

 

 

Vanja Šabić bila je poražena od protivnice iz BiH te ovoga puta nije imala mogućnost borbe za zlato, ali je izvrsnim izvedbama zauzela 3. mjesto u kategoriji učenica. Jakov Radošević nastupao je za cicibane iako još uvijek ima 5 godina dosta je mlađi od svojih protivnika, Jakova to nije sputavalo da i ovoga puta osvoji medalju. Jakov je osvojio 3. mjesto. David Makar nastupao je u kategoriji mlađih učenika gdje nije uspio izboriti finale, te je u repasažnom meču izborio broncu.

 

 

U borbama su nastupili: Ema Kardaš, Lucija Bunjevac, Tia Škrljac, Lovro Vujić, Mislav Plesivčak, Roko Dumbović i Robert Glavaš. Tia Škrljac je po zadnji puta u svojoj sportskoj karijeri nastupala za mlađe kadetkinje i nije mogla otići bez traga, te je osvojila srebrnu medalju. Lucija Bunjevac i Ema Kardaš nastupale su u kategoriji kadetkinje -54 kilograma gdje nisu uspjele probiti se do finala, ali repasažnim borbama svaka sa svoje strane liste osvajaju brončane medalje.

 

 

Roko Dumbović probio se sve do finala gdje je posustao, ali se okitio velikim srebrom. Robert Glavaš od kako se vratio s duže pauze samo niza rezultate, pa tako i ovaj vikend u mlađim kadetima do 36 kilograma nije imao ravnog protivnika te je osvojio zlatnu medalju. U borbi za medalju ovoga puta manje sreće imali su Lovro Vujić i Mislav Plesivčak, ipak bez obzira na medalju dečki su pokazali svoju borbenost i dobar rad.

 

 

Tigrići iz vikenda u vikend postižu sve bolje rezultate, a i oni sami postaju sve bolji i kvalitetniji sportaši. Sada za Tigriće slijedi dva tjedna odmora (od natjecanja naravno). Sljedeće natjecanje već nastupamo 18.03.2018. u Zagrebu, a do tada Ivu, Igora i Milana čeka naporan rad s natjecateljima kako bi ispravili postojeće greške i podigli rad na još jednu veću razinu.”

 

Izvješće pripremila: Iva Dužić, trenerica


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version