Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

10. CMC festival uljepšat će najzanimljivija nova pjevačica – Domenica!

“Ljubavna limunada” treći je singl prekrasne Splićanke Domenice

"Ljubavna limunada" treći je singl prekrasne Splićanke Domenice

“Ljubavna limunada” treći je singl prekrasne Splićanke Domenice, jedne od najperspektivnijih mladih izvođačica na domaćoj glazbenoj sceni. Spot objavljen prije nepunih mjesec dana, a dosad je na YouTube-u pogledan gotovo 390.000 puta!

“Ljubavna limunda” na neki se način nastavlja na njezin prethodni hit “Vidi se iz aviona” koji je u pola godine pogledalo više od 5,4 milijuna korisnika YouTube-a. Autorski par Vjekoslava i Tonči Huljić i ovog puta su se pobrinuli za glazbeni, a Rino Barbir za vizualni dojam pjesme. “Ljubavnom limunadom” završava ljubavna priča između Domenice i glumca u spotu, Nikše Arčanina, započeta u prvom spotu “Kad sam s tobom” i nastavljena u “Vidi se iz aviona”.


 

Iako je prvi službeni nastup Domenice bio prije manje od godinu dana na Splitskom festivalu na kojem se pojavila kao debitantica, dva hita bila su dovoljna da se nametne u perspektivnu pjevačicu, a poznavajući ozbiljan rad bračnog para Huljić možemo reći da joj se smiješi i lijepa pjevačka karijera. Iako “Ljubavna limunada” zapravo govori o ljubavnom krahu, pjesma ima veseli ritam koji prati optimizam i radost prema nekim novim počecima i ljubavnim uzbuđenjima.

“Volim ovakve vesele i lepršave pjesme pogotovo u vrijeme proljeća kad se priroda budi pa onda i kad ste tužni zbog nečeg što je završilo imate osjećaj da će sve biti dobro jer je posve normalno da kad jedno poglavlje završi, drugo se otvara. Tako sam i ja pozitivna i imam osjećaj da će i ovu pjesmu publika odlično prihvatiti. Sad me čeka dosta posla”, rekla je Domenica.

Sjajna Domenica je sa spotom “Vidi se iz aviona” nominirana za regionalnu nagradu MTS Vision u kategoriji Najboljeg spota novog izvođača!


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.