SMŽ

Obilježeno 40 godina Sportske dvorane Brezovica

Sisačka sportska ljepotica otvorena je 31. ožujka 1978.

Sisačka sportska ljepotica otvorena je 31. ožujka 1978.

Obilježeno je 40 godina sisačke sportske ljepotice – Sportske dvorane Brezovica. Grad Sisak grad je sporta i to već desetljećima, a Sportska dvorana Brezovica i danas je značajna za sport i brojne manifestacije u gradu i Sisačko-moslavačkoj županiji.

 

 

Ravnateljica Industrijsko – obrtničke škole Sisak, Slađana Tadić, kazala je više o značaju dvorane za učenike, sportaše i građane:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/04/dvorana-1.mp3?_=1

 

 

Obilježavanju je nazočio i zamjenik sisačko m oslavačkog župana Ivan Celjak koji je u prigodi naglasio kako 40 godina dvorane Brezovica znači i 40 generacija učenica i učenika kao i 40 generacija sportašica i sportaša koji su koristili i koji i sada koriste ovu dvoranu za bavljenje sportom.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/04/dvorana-2.mp3?_=2

 

„Sisačko-moslavačka županija prepoznaje značaj Sportske dvorane Brezovica i trudimo se poboljšati uvjete za što kvalitetnije odvijanje sportskih aktivnosti u ovom objektu.“ – zaključio je Celjak.

 

Dodajmo i to kako je početak izgradnje dvorane bio 26. listopada 1976. godine, a sisačka sportska ljepotica svečana je otvorena 31. ožujka 1978. godine.

 
 

 
 


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version