Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Potpisan ugovor između tvrtke ZIEGLER i Grada Kutine

Uspješna suradnja poduzetnika i Grada!

Uspješna suradnja poduzetnika i Grada!

U Gradskoj vijećnici Grada Kutine, potpisan je Ugovor o oslobađanju komunalne naknade za tvrtku „Ziegler“ d.o.o. na 5 godina, a više o samoj suradnji Grada Kutine s tvrtkom ZIEGLER d.o.o., rekao je gradonačelnik Zlatko Babić,

 

 

Ova tvrtka jedan od globalnih lidera u proizvodnji vatrogasnih vozila koja su poznata u svijetu, a uz vodeću poziciju na tržištu, tvrtka ima inovativnu snagu i veliki međunarodni potencijal rasta. Paleta proizvoda uključuje cijeli spektar tehnologije od visoko specijaliziranih crpki do protupožarnih sustava na kamionima svih vrsta. Korisnici nisu samo dobrovoljni i profesionalni vatrogasci, nego i zračne luke, industrije i državne službe širom svijeta. Zieglerova vozila i pumpe su proizvedeni u skladu s njemačkim standardima, a poznati su po kvaliteti u vatrogasnim službama u više od 100 zemalja.

 

10

 

Kako je postojala potreba za proširenjem kapaciteta tako su, ističe direktor tvrtke „Ziegler“d.o.o., Darijo Marinić, naišli na dobru suradnju s Gradom Kutinom.

Što ovaj Ugovor i suradnja sa tvrtkom ZIEGLER d.o.o. znači samom Gradu, pojasnio je gradonačelnk Babić,

 

 

Gradonačelnik Babić ističe kako će Grad izaći maksimalno u susret svim investitorima koji će uz pokazanu sposobnost izraziti želju za pokretanjem vlastite proizvodnje na području Grada Kutine u Poslovnim zonama I,II,III, a sve u cilju kako bi se stvorila mogućnost za otvaranjem novih radnih mjesta.

Grad Kutina u ovoj je godini posebnu pozornost posvetila poduzetništvu, a već sada poduzetničke mjere i otvorenost Grada donose rezultate te se javljaju zainteresirane tvrtke koje žele ulagati u našem gradu, kao i zapošljavati.

 

9

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.