Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Promocija Monografije „180 godina organiziranog obrtništva u Sisku“

Udruženje obrtnika Sisak u suradnji s Obrtničkom komorom Sisačko-moslavačke županije i Društvom obrtnika Sisak održalo je konferenciju povodom promocije Monografije „180 godina organiziranog obrtništva u Sisku“.

 

DSCN0225

 

Svečano predstavljanje monografije održat će se 21. travnja u Glazbenoj školi Frana Lhotke s početkom u 12 sati. Više o samim događanjima  rekla je Ivanka Čačić, predsjednica Udruženja obrtnika Grada Siska,

 

 

 

U sklopu svečane promocije 20. i 21. travnja u Pješačkoj zoni grada Siska, održat će se Obrtnički sajam i kulinarski show, gdje će obrtnici iz Udruženja obrtnika iz drugih županija, prezentirati i ponuditi svoja autohtona jela, pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, a među gostima se očekuju izaslanici Sisačko-moslavačke županije i gradova, predsjednici obrtničkih komora i brojni obrtnici.

 

DSCN0238

 

Monografija predstavlja povijesni dokument koji će svojim znanstvenim pristupom i vjerodostojnošću, bogatom ilustriranošću dostojno i trajno obilježiti ovaj značajni jubilej sisačkog poduzetništva.

 

DSCN0220

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.