Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Srebro i bronca za kutinske kickboksače!

Srebro za Doris Magdić, bronca Azizu Mudrovu

Srebro za Doris Magdić, bronca Azizu Mudrovu

U subotu 14. travnja u Opatiji je održano HP za starije kadete u (point fightingu), juniori (light contact), seniori (Kick light) i juniori (low kick). Natjecalo se 322 natjecatelja iz 60 klubova. Pokazane su vrlo dobre borbe, tako da se moralo dosta uložiti iznad očekivanog kako bi se osvojila medalja.

Od kutinčana najbolje je radio junior Aziz Mudrov natjecajući se u disciplini low kick-86kg. No nije uspio dalje otići od bronce. Polufinalnu borbu izgubio je od nešto boljega Edvin Veselji Sedić ( Leon Gym-ZG) s 3:0. Aziz je uglavnom pokazao da sve više napreduje u ovoj disciplini i da su njegove mogućnost daleko veće.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Doris Magdić je izgubila finale u juniorskom low kicku od nešto bolje Nikoline Stupčić (Viktorija – Mali Lošinj) s 2:1. Nije uspjela iskoristiti svoje prednosti u dužim rukama i nogama.. no to je cijena iskustva, jer Doris nastupa prvu juniorsku godinu u tvrdoj opciji u kojoj se dosad nije natjecala. Njezine ključne discipline kick light i full contact tek dolaze.

Braća Martinovići su pokazali izniman trud, ali su zaustavljeni u eliminacijama. Junior Tomislav Martinović nastupio je u disciplini light contact i pobijedio je u 1/8 Oliver Ozvačić (Ivanić Grad) 3:0; izgubio ¼ Ruben Deković (King-Poreč) 3:0.

 

IMG_20180414_180546

 

U senirskoj konkurenciji – kick light – 69 kg, Đuro Martinović je izgubio u dobrom radu ¼ od Leonhard Šarić (Pretorian) 2:1.

Zbog fakultetskih obveza neki ponajbolji klupski natjecatelji nisu mogli nastupiti (Čvrk, Rajčević, Opačak, Marić) pa se njihov učinak tek očekuje na narednim prvenstvima koje se održavaju u Benkovcu i Slunju.

Uglavnom pomlađena ekipa opravdala je svoj nastup borbenošću i postignutim rezultatom.


 

Izvješće pripremio: Josip Cerovec, trener


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.