Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

“Titanik” grupe Magazin novi hit za CMC festival!

Spot prožet motivima filma “Titanic” potpisuje redatelj Vojan Koceić

Spot prožet motivima filma "Titanic" potpisuje redatelj Vojan Koceić

Grupa Magazin predstavila je novu pjesmu pod nazivom “Titanik” koju potpisuje autorski par Vjekoslava i Tonči Huljić. S ovom pjesmom Magazin će nastupiti na 10. jubilarnom CMC festivalu s kojim gotovo već tradicionalno započinju sezonu ljetnih koncerata.

Podsjetimo, njihov veliki hit “Žena, a ne broj” s prošlogodišnjeg CMC festivala pregledan je više od 9 milijuna puta na YouTube-u! Spot “Titanik” premijerno je objavljen baš na dan potonuća najvećeg putničkog broda, 14. travnja.


 

“Sretna sam i ponosna na našu novu pjesmu. Svima je poznata priča o brodu Titanic koja nam je poslužila kao inspiracija za ovu novu glazbenu poslasticu. Jako mi je drago što je i sam spot zamišljen s puno elemenata iz filma Titanic koji mislim da nema tko nije pogledao i na njega se raznježio.

Za razliku od prošlogodišnje balade, ova pjesma ima brzih ritmova, a uz saksofon i zanimljive gitarske dionice vjerujem da će i ova pjesma postati još jedan veliki Magazinov hit i da će opravdati očekivanja publike”, rekla je Andrea Šušnjara.

Spot prožet motivima filma “Titanic” potpisuje redatelj Vojan Koceić, dok je za modni dizajn bio zadužen Ivica Skoko.


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.