Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

2 zlata i 4 bronce za Kickboxing Klub Kutina

Pokanazn velik trud i vrlo dobar rad

Pokanazn velik trud i vrlo dobar rad

5. svibnja u Benkovcu je održano državno prvenstvo u tri sportske discipline kickboxinga. Nastupila su 62 kluba s 306 natjecatelja iz cijele Hrvatske.

Kutinske kickboksačice  pokazale su lavovsko srce. Najbolji rezultat su zabilježile Slađana Rajčević i Doris Magdić koje su u finalu ostvarile pobjede.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Broncu su oosvojile Seniorka Anamarija Čvrk vodila je vrlo tešku polufinalnu borbu s vrlo dobrom Karme Makelja i izgubila s 3:0. Nakon dužeg vremena to je bio prvi službeni nastup Čvrkice u prvenstvu države zbog  obveza na vojnom učilištu, ali je pokazala da može biti vrlo konkurentna za hrvatsku reprezentaciju.

Seniorka Dagmar Marinić je vodila polufinalnu borbu  s Nikolinom Vidačković i izgubila borbu s 3:0. Međutim, trener Josip Cerovec, zadovoljan je onim što je Dagmar pokazala.

Stariji kadet Šimun Filipović morao se ovaj puta također zadovoljiti trećim mjestom.

Dobru priliku za ulazak u polufinale imao je i senior Đuro Marinović no izgubio je od Denija Bukovčaka s 3:0, u zadnjoj rundi zbog pomanjkanja snage i koncentarcije.

Trener Cerovec istaknuo je da je s obzirom na sve, jako zadovoljan, te da su kutinjani  pokazali vrlo dobar rad i upornost.

 

2

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.