Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Kroz program “Zaželi” u Petrinji zaposleno 25 žena

“Svako mjesto je lijepo mjesto, ali najljepše je radno mjesto”

"Svako mjesto je lijepo mjesto, ali najljepše je radno mjesto"

Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović u srijedu, 02. svibnja uručio je ugovore o radu ženama uključenima u program „Zaželi“, koji provodi U druga „Naš život“, a u kojem je Grad Petrinja partner. U sklopu projekta „Zajedno u trećoj dobi“ 25 žena je završilo  obuku za gerontodomaćice.

 

DSCN0279

 

One su sada, zahvaljujući sredstvima iz programa „Zaželi“ dobile svoje ugovore o radu i  kreću s poslom. Gradonačelnik Darinko Dumbović

 

 

U ime zaposlenih žena zahvalila se Hariba Imširović

 

 

Vjerujem kako će sinergija između resornog ministarstva, Grada Petrinje, Županije i udruga, kao i vas koje od danas počinjete raditi biti i dalje kvalitetmna, a ja volim reći svako mjesto je lijepo mjesto, ali najljepše je radno mjesto, rekao je gradonačelnik Dumbović ,zahvalivši svim partnerima na suradnji .

Dodajmo kako su za ovu namjenu odobrena bespovratna sredstva  iz Europskog socijalnog fonda – Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali  2014. -2020.“. Program zapošljavanja žena se, kroz poziv za dostavu projektnih prijedloga „Zaželi“, provodi uz nadležnost Ministarstva rada i mirovinskog sustava.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.