Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Održan 7. Memorijalni turnir “Igor Malek”

“Igorovo srce bilo bi puno ponosa!”

"Igorovo srce bilo bi puno ponosa!"

U subotu 28.04.2018. godine KK Tigar Sisak po sedmi put organizirao je Memorijalni turnir u spomen na svog tragično preminulog trenera, a nadasve prijatelja, Igora Maleka.

Igorovo srce bilo bi puno ponosa da može vidjeti kako su u njegov spomen natjecanje posjetila čak 33 kluba sa tristotinjak natjecatelja, a prijatelji iz Slovenije ovom prijateljskom natjecanju dali su međunarodni karakter.

Sportska dvorana Brezovica u subotu odjekivala je dječjim smijehom, uzvicima, udarcima pa čak malo i suzama. Naši Tigrići dominirali su turnirom jer su ovaj put mnogi i po prvi puta probili led na tatamiju, a oni malo hrabriji okušali su se na domaćem terenu i u višim kategorijama.

Za karate klub „Tigar“ nastupili su najmlađi tigrići među kojima su  neki prvi puta stali pred suce i nastupali su naši stari borci koji su pokorili konkurenciju.

Naši najmlađi natjecatelji; Paula Kovačević, Fani Gala Baiutti, Elena Kovačić, Marta Preloščan, Noa Baiutti, Antonio Kastmiler, Dominik Marić, Kristian Prenkaj, Fran Crnolatac i Leon Cvitić treniraju svega nekoliko mjeseci, ali su bez straha stali pred suce i pokazali što su naučili u ovom kratkom periodu treniranja. Konkurencija je bila žestoka i puno iskusnija stoga su ovoga puta ostali bez odličja, ali stekli su novo iskustvo i dobili još veću želju da budu kao oni najbolji. Među našim najmlađima Paula Kovačević, uz to što je radila kate natjecala se i disciplini borbe cicibanke iznad 26 kilograma gdje je osvojila srebrnu medalju.

Od naših starih boraca nastupili su: Vanja Šabić, Katarina Novaković, Marta Rožanković, Lara Pahić, Dora Kirin, Lana Flekač, Marija Babić, Karla Golomboš, Lana Golomboš, Nikolina Golomboš, Lucija Bunjevac, Ema Kardaš, Tia Škrljac, Korina Klarić, Petra Bobinac, Sara Milovac, David Makar, Roko Dumbović, Tin Glavinić, Robert Glavaš, Mislav Plesivčak, Lovro Vujić, Leo Ovanin, Jakov Radošević, Gabrijel Klobučar, Dorian Kraker i Luka Stefano Ciprić.

Konkurencija je bila žestoka i morali su dati sve od sebe kako bi zauzeli svoje mjesto na postolju. A ovoga puta svoje mjesto na postolju izborili su:

  • Jakov Radošević – cicibani kate 2. mjesto
  • Lana Flekač – cicibanke kate 3. mjesto
  • David Makar – mlađi učenici kate 2. mjesto
  • Lara Pahić – mlađe učenice kate 1. mjesto i učenice B 2. mjesto
  • Vanja Šabić – učenice A 2. mjesto
  • Lovro Vujić – učenici -46 kg 3. mjesto i mlađi kadeti -45 kg 2. mjesto
  • Mislav Plesivčak – učenici +46 kg 2. Mjesto i mlađi kadeti -52 kg 2.mjesto
  • Lana Golomboš – učenice -44 kg 1. mjesto i mlađe kadetkinje -45 kg 1. mjesto
  • Robert Glavaš – Mlađi kadeti -36 kg 1. mjesto i kadeti -52 kg 2. mjesto
  • Roko Dumbović – mlađi kadeti -41 kg 1. mjesto i kadeti -52 kg 3. mjesto
  • Tia Škrljac – kadetkinje -47 kg 2. mjesto i kadetkinje -54 kg 1. mjesto
  • Lucija Bunjevac – kadetkinje -54 kg 2. mjesto i kadetkinje +54 kg 2. mjesto
  • Nikolina Golomboš – mlađe kadetkinje +55 kg 1. mjesto i kadetkinje +54 kg 2. mjesto
  • Luka Stefano Ciprić – kadeti +70 kg 1. mjesto
  • Ema Kardaš – kadetkinje – 54 kg 3. mjesto

Cjelokupno natjecanje ne bi bilo moguće da nema naših vjernih pokrovitelja kojima se zahvaljujemo od srca: Mlin i Pekare, Zajednica sportskih udruga Grada Siska, SMŽ, Grad Sisak, Cvjećarna Spas, Gavrilović Petrinja, Restoran Barun, Kaufland, Concorde j.d.o.o., Požgajec d.o.o., Pekarna Vikend te medijskim pokroviteljima Radio Banovini, Radio Quirinusu, PS – portalu te Sisačkom tjedniku kojima su se i prilikom otvorenja turnira zahvalili športski direktor Milan Vlašić i predsjednik Davor Kanjir.

Službeno je natjecanje otvorio dožupan Ivan Celjak koji je i pomogao u podjeli medalja mladim katašima. Zahvaljujemo također od srca i obitelji Malek koji također svake godine daruju i naše Tigriće i klub te pomažu u organizaciji turnira. Hvala svim klubovima i svim natjecateljima, hvala roditeljima i hvala brojnim navijačima. Hvala svima na sportskom ponašanju i naravno, vidimo se dogodine!


Izvješće pripremila: Iva Dužić, trenerica


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.