Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Potpisani ugovori o financiranju programa udruga proisteklih iz Domovinskog rata

935 tisuća kuna za 34 udruge!

935 tisuća kuna za 34 udruge!

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić uručio je i potpisao ugovore o dodjeli financijske potpore za projekte/programe iz područja programa udruga proisteklih iz Domovinskog rata s predstavnicima udruga.

 

1

3

 

Župan je prilikom pozdravljana okupljenih istaknuo da Sisačko-moslavačka županija svake godine financira programe udruga proisteklih iz Domovinskog rata, jer na taj način osigurava se i rad tih istih udruga,

 

 

Svaki od tih programa je značajan,

 

 

Župan je tako čestitao svima na dosadašnjem radu i zalaganju, te na izgradnji spomen-obilježja kako se ne bi zaboravili naši poginuli branitelji i civili.

I ovom prilikom, župan je istaknuo kako je Vukovar simbol Domovinskog rata i otpora, no, upravo je Sisačko-moslavačka županija u Domovinskom ratu najviše stradala, uz golemu materijalnu štetu, svakako po prosječnom broju stanovnika, imali smo i najviše ljudskih žrtava.

 

4

 

Stoga su ovogodišnja sredstva namijenjena za rad ovih udruga u značajnom iznosu,

 

 

U ime svih predstavnika udruga riječi zahvale uputio je predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH podružnica SMŽ Stjepan Hrastnik,

 

 

Župan je također napomenuo kako se osim na ovaj natječaj, udruge mogu javiti i na natječaj Ureda župana, za sponzorstva i donacije ostalih aktivnosti koje provode.

 

10

9

8

7

6

5

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.