Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati utakmica I., II. i III. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 28. KOLO

Bilo je to kolo neodlučenih rezultata, od osam odigranih utakmica četiri su završile neodlučeno, dvije utakmice su dobili gosti, a samo dvije domaći. Moslavina je rutinski i poslovično dobro odigrala u Topolovcu s Grofovima i slavila dva razlike. Frankopan je u silnom naletu i nakon jedanaest komada Voloderu u prošlom kolu, Šartovcu na njihovom terenu zabio pet. BSK se nakon nekoliko slabih igara oporavio i kod kuće dobio Metalca dva razlike. Libertas je nakon kojekakvih naklapanja, nazovi navijača da će pustiti bodove Sokolu iz Rajića, ali se crne slutnje nisu obistinile i Libertas je glatko dva razlike dobio posljednjeg Sokola. Na Husainu Vatrogasac i Sloga podijelili plijen odigravši bez zgoditaka tim najnepopularnijim rezultatom u nogometu. U Voloderu dobra utakmica – sudar domaćih s gostima iz V.Ludine završila je neodlučeno 3:3. Moslavci su također rasterećeni briga odigrali s Lekenikom kod kuće 4:4, neodlučeno je završila i utakmica u Topuskom između domaćina i gostiju iz Gline 1:1.

Rezultati odigranih utakmica 28. kola: Moslavac-Leekenik 4:4, Topusko-Banovac 1:1, BSK-Metalac 2:0, Šartovac-Frankopan 0:5, Voloder-Sokol L 3:3, TŠK-Moslavina 0:2, Vatrogasac-Sloga 0:0 i Libertas-Sokol R 2:0.

Poredak na ljestvici nakon 28. kola: Moslavina 69, Libertas 45, Frankopan 44, Topusko 43, Sokol L i Sloga 40, Vatrogasac i Moslavac 39, Metalac,TŠK i Banovac 38, BSK 36, Lekenik 35, Voloder 27, Šartovac 26 i Sokol 22 boda.

U 29. pretposljednjem kolu 31. svibnja 2018. godine (Tijelovo) s početkom u 18,00 sati igraju: Libertas-Moslavac, Sokol-Vatrogasac, Sloga-TŠK, Moslavina-Voloder, Sokol L-Šartovac, Frankopan-BSK, Metalac-Topusko i Banovac-Lekenik. Posljednja dva kola sve utakmice igraju se isti dan u isto vrijeme.

 

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 24. KOLO

Radnik je još u subotu glatko premostio prepreku koja se zove Una-Mladost rezultatom 5:2, čekajući nedjeljni rezultat iz Sela gdje se sastaju domaći Hajduk i Metalac, ali iz Sela nije stigla dobra vijest, jer je Metalac dobio Hajduka pet razlike. U Dvoru domaćini i Jelengrad podijelili plijen odigravši 1:1. Dinamo je kod kuće lako slavio protiv Zelenog Brijega, a Lokomotiva je treće plasiranoj Croatiji natrpala četiri laka komada, koja je tim porazom pala na četvrto mjesto. Pešćenica je u goste Slavoncu doputovala bez sportskih iskaznica pa će odluku o dodjeli pobjede domaćinu od 3:0 samo potvrditi povjerenik za natjecanje Josip Borić, a Pešćenicu predati na disciplinski postupak. Sunjski je bio slobodan.

Rezultati 24. kola: Radnik-Una-Mladost 5:2, Podovi-Jelengrad 1:1, Slavonac-Pešćenica 3:0 par forfe, Dinamo-Zeleni Brijeg 2:0 i Lokomotiva-Croatia 4:0.

Poredak nakon 24. kola: Metalac 51, Radnik 48, Podovi i Croatia 37, Dinamo 35, Pešćenica 33, Hajduk i Sunjski 29, Lokomotiva 28, Jelengrad i Una-Mladost 27, Slavonac 26, Zeleni Brijeg 15 i Zrinski 12 bodova.

U 25. kolu 3. lipnja 2018. godine u 18.00 sati igraju: Hajduk-Radnik, Metalac-Lokomotiva, Sunjski-Dinamo, Zeleni Brijeg-Slavonac, Pešćenica-Podovi i Jelengrad-Una-Mladost, a Croatia je slobodna.

 

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA, 18. KOLO

Odigrano je i posljednje kolo III-ŽNL, već od ranije je poznato Mladost iz Repušnice je prvak, za kraj svojim suparnicima iz Potoka zabila je šesnaest komada. Moslavina je cijelo Proljeće igrala dobro i bez poraza do posljednjeg kola, a onda izgubila u Jamaricama. Garić je kod kuće izgubio od kutinčana onih iz naselja Krč. Matija Gubec je još u subotu proslavio kraj prvenstva pobjedom protiv Mladosti iz GG 6:2. Ekonomik je ovaj puta odigrao jako dobro uzevši bodove Rogu i dečkima iz Malog Kuvajta.

Rezultati posljednjeg kola: Dinamo J-Moslavina DG 3:2, Garić-DInamo KT 2:4, M.Gubec-Mladost GG 6:2, Mladost R-Sloga 16:0 i Ekonomik-Naftaplin 3:2.

Konačni poredak na ljestvici: Mladost R 48, M.Gubec 41, Naftaplin 38, Moslavina DG 32, Dinamo J 28, Ekonomik 21, Mladost GG 20, Dinamo KT 14, Garić 7 i Sloga 6 bodova.

Iskrene čestitke Upravi, Stručnom stožeru i igračima ŠNK MLadosti iz Repušnice na osvojenom naslovu prvaka III-ŽNL.


Izvješće pripremio: I. Pasanec


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.