Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati zaostalih utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, ZAOSTALE UTAKMICE 16. I 17. KOLA

Moslavac, taj naš ponajbolji klub u gradu, došao je na svoje i uvalio petardu Vatrogascu u zaostaloj utakmici 16. kola, pobjeda koja je došla kao bronhi za bolesno grlo. Frankopan je pokleknuo u Glini, gle čuda nakon osmice u prošlom kolu, izgubio od četrnaesto plasiranog na ljestvici. Lekenik i Sokol L podijelili plijen odigravši 1:1, istim rezultatom završena je utakmica u Budaševu između BSK i Sloge iz Jazavice-Roždanika. Šeperac i društvo otišli na izlet u Top terme i tamo zaboravili bodove, ali i dalje su 19 bodova ispred drugo plasiranog Libertasa.

Rezultati zaostalih utakmica: Banovac-Frankopan 3:2, Lekenik-Sokol L 1:1, BSK-Sloga 1:1, Topusko-Moslavina 3:1 i Moslavac-Vatrogasac 5:2.

Konačan poredak nakon odigranih zaostataka: Moslavina 56, Libertas 37, BSK 36, TŠK i Sloga 35, Frankopan i Topusko 34, Sokol L 32, Vatrogasac, Metalac i Moslavac 31, Banovac 27, Šartovac 24, Voloder 23 i Sokol R 19 bodova.

 

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, ZAOSTALE UTAKMICE 14. KOLA

Radnik je nakon slabe igre u 20. kolu protiv Slavonca zaigrao puno bolje i sedmicom ispratio Lokomotivu kući i zasjeo na prvo mjesto prvenstvene ljestvice, iako je Metalac Dinamu podario petardu ostao je bez prve pozicije, jer su Solomun i dečki iz Majura imali za zgoditak bolji score datih i primljenih zgoditaka. U Subockoj Slavonski derbi završio pobjedom domaćih, pa je Slavonac i dalje na muci kako sačuvati drugo ligaški status. Medo i društvo nadjačani su u Pešćenici od domaćina koji je u prvenstvo krenuo sa minus šest bodova, a trenutno je u sredini prvenstvene ljestvice.

Rezultati zaostalih utakmica: Radnik-Lokomotiva 7:0, Metalac-Dinamo 5:2, Croatia-Slavonac 2:1 i Pešćenica-Jelengrad 2:1.

Konačan poredak nakon svih zaostalih utakmica: Radnik i Metalac 39, Croatia 34, Podovi 30, Sunjski 28, Pešćenica i Una –Mladost 27, Dinamo 26, Hajduk 25, Jelengrad 23, Slavonac 20, Lokomotiva 19, Zeleni Brijeg 15 i Zrinski 12 bodova.


Izvješće pripremio: I. Pasanec


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.