Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Taktilna slikovnica učenika OŠ Zvonimira Franka

“Sretne rode” u Hrvatskoj knjižnici za slijepe!

"Sretne rode" u Hrvatskoj knjižnici za slijepe!

U Hrvatskoj knjižnici za slijepe u Zagrebu svečano je predana 3D taktilna slikovnica „Sretne rode“ koju su izradili učenici OŠ Zvonimira Franka Kutina i mentorica knjižničarka Ana Demut.

Više o samoj izradi te posebnostima ovakve vrste slikovnica rekla je mentorica Ana Demut,

 

 

Ravnateljici knjižnice dr. sc. Jeleni Lešaja su slikovnicu predali Katja Starčić, u ime učenika 7.b razreda te Zoran Čavlović, član Upravnog vijeća Hrvatskih voda i voditelj Centra za obranu od poplava. O natječaju Hrvatskih voda govorila je Marija Vizner, a svečanom programu prisustvovali su srednjoškolci Hotelijersko-turističke škole iz Zagreba i učenici Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek.

 

1

4

 

Predstavnici OŠ Zvonimira Franka vratili su se u Kutinu sa Zahvalnicom Hrvatske knjižnice za slijepe, za izuzetnu suradnju i pomoć slabovidnim i slijepim osobama. „Volimo Vas!“ bile su riječi koje su učenici uputili mentorici Ani Demut nakon objave rezultata natječaja, izražavajući svoje osjećaje za sve što su naučili i postigli ovim projektom, pokazujući koliko je važno brinuti o svakom pojedincu našeg društva i pružiti ruku prijateljstva! Tada je svaki trud na kraju i nagrađen.

 

2

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.