Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Zaljubljeni Marko Škugor na CMC festivalu u Vodicama!

“Pjesma je doista drugačija od nekog mog uobičajenog stila”

"Pjesma je doista drugačija od nekog mog uobičajenog stila"

Marko Škugor nastupit će na svom prvom CMC festivalu u Vodicama s pjesmom “Zaljubljen”. Spot za ovu pjesmu snimljen u Zadru predstavljen je još u veljači, mjesecu ljubavi, a u njemu pratimo zanimljivu radnju u kojoj Marko pada s bicikla, pa vozi romobil i na kraju ostaje bez novčanika, sve to da bi došao na sastanak sa svojom boljom polovicom.

Nakon sporih ljubavnih pjesama, Škugor je svojoj publici predstavio i jednu bržu pjesmu autora Vinka Barčota, koji je Marku napisao i duet s Oliverom “Samo s tobom sam upoznao ljubav”. Aranžman ove pjesme potpisuje Remi Kazinoti, a produkciju, miks i mastering Tomislav Mrduljaš.

“Pjesma je doista drugačija od nekog mog uobičajenog stila, a tako smo napravili i spot, nešto drugačije i neočekivano. Nadam se da će vam se ova brza i zarazna pjesma svidjeti te da će na nju zaplesati i veliki i mali”, rekao je Marko Škugor.

Redatelj spota, Igor Goić, je dodao: “Kako se nikad prije nismo imali priliku okušati u sceniranju i režiranju ‘one shot’ scene, pjesma ‘Zaljubljen’ nam se učinila kao savršena prilika zbog svoje dinamike i priče. Odrađeno je sve skupa tri pokušaja od kojih smo odabrali najbolji. Za lokaciju smo odabrali zadarske kalete i prelipi trg u koncesiji konobe Stomorica.”

Mladi tenor održao je u ožujku svoj prvi veliki koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a inače je član i popularnog kvarteta “Četiri tenora” s kojima nastupa diljem zemlje.Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.