Kutina

Započela II. faza sustava gradske riznice

Osnovne škole ulaze u sustav!

Osnovne škole ulaze u sustav!

Kutina je prvi grad u Hrvatskoj koji je organizirao gradsku riznicu, priprema samog projekta trajala je 6 mjeseci, a s radom je službeno započela 1.siječnja 2005.godine. Danas je na tu temu održana konferencija, jer Grad radi na uvođenju II faze sustava gradske riznice, a u sustav se uvode osnovne škole. Sustav je predstavio i istaknuo njegove prednosti, gradonačelnik Zlatko Babić,

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/05/RIZNICA-1.mp3?_=1

 

 

Gradonačelnik ističe kako je šteta što ovoj II. fazi nisu pristupili ranije, no nada se da će se ona ubrzo realizirati, stoga je danas održan i radni sastanak sa stručnjacima iz tvrtke Libusoft cicom d.o.o., te s ravnateljima i njihovim suradnjicima.

 

 

Ravnatelji su tako imali priliku saznati što znači za njih uvođenje u sustav riznice, te koje su prednosti.

Gradonačelnik ističe kako su uslugom tvrtke Libusoft izuzetno zadovoljni,   te kako njihove usluge koriste jer nude transparentnost,

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/05/RIZNICA-2.mp3?_=2

 

 

S obzirom na dobro vođenje ostalih projekata, među kojima gradonačelnik ističe energetsku obnovu, ne sumnja niti u uspjeh ovog.

Nikola Vrđuka, zamjenik direktora tvrtke Libusoft cicom d.o.o. rekao je nešto više o samom partnerstvu Grada i tvrtke,

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/05/RIZNICA-3.mp3?_=3

 

 

Vrđuka je zaključio kako je upravo sam Grad zaslužan za ovako dobre dosadašnje rezultate te kako se nada istima i uvođenjem ove II. faze.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version