Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Završno kolo streljačke lige za osobe s invaliditetom

Katarina Knežić iz SKOI “Centar” Sisak postigla osobne rekorde

Katarina Knežić iz SKOI "Centar" Sisak postigla osobne rekorde
Završno, 5. kolo streljačke lige za osobe s invaliditetom održano je 26.05.2018. godine u Fužinama. Domaćin kola je bio SKOI “PARAOLIMPIJAC” iz Rijeke u kojem gađa proslavljeni hrvatski paraolimpijac Rudolf Petrović.

Za SKOI “CENTAR” iz Siska nastupili su Drago Števinović u disciplini P-1, Katarina Knežić u disciplinama R-4 i R-5, te Tihomir Ilijević u gađanju pištoljem u kategoriji SH-0. Nažalost, zbog zdravstvenih problema na posljednjem kolu nije bilo Marijana Škledara, ali ni izostanak sa posljednjeg kola nije ga odvojio od već ranije osvojene medalje u disciplini R-4.

Iako u svojoj drugoj sezoni nije bila među osvajačima medalja, Katarina Knežić je u ovom kolu u obje discipline postigla osobne rekorde. U disciplini R-4  (stojeći stav) pogodila je 609,3 kruga. Sa ukupno 6 bodova osvojila je 4. mjesto u ligi. U disciplini R-5 (ležeći stav) pogodila je 608 krugova, a ukupno je završila na 5. mjestu.

Drago Števinović u disciplini P-1 (pištolj) pogodio je 509 krugova. Jedan od najlošijih rezultata sezone nije utjecao da sa 17 osvojenih bodova osvoji svoju prvu medalju u gađanju zračnim pištoljem.

Ilijević je također malo podbacio u posljednjem kolu, sa 515 pogođenih krugova osvojio je drugo mjesto u kolu i treće ukupno. Iako su nas zdravstveni i privatni problemi gotovo prepolovili, očekujemo da će se u sljedećem mjesecu stanje popraviti i da ćemo na državnom prvenstvu koje će se održati 30.06 i 01.07. u Zagrebu biti spremniji i za naš klub osvajati nove medalje, a ne bi bilo loše ni pogoditi koju normu za ulazak u reprezentaciju.

Izvješće pripremio: Tihomir Ilijević, trener

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.