Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

“Skandalozni odgovori gradonačelnice na vijećnička pitanja”

Celjak: “Tražit ćemo od gradonačelnice izvješće o utrošenim sredstvima u Ledenu dvoranu”

Na tiskovnoj konferenciji održanoj u srijedu 06. lipnja u organizaciji Gradske organizacije HDZ-a Sisak čija je tema bila vezana za “skandalozne odgovore gradonačelnice na vijećnička pitanja“ sudjelovali su uz predsjednika HDZ-a Sisak Ivana Celjaka i Miljenko Žamarija, predsjednik HSLS-a Sisak, te gradski vijećnici Kluba zastupnika HDZ-a, HSLS-a, HSP AS-a i HKS-a.

 

P1200814

 

Tom prilikom predsjednik Celjak je istaknuo kako je Gradsko vijeće  predstavničko tijelo građana u koje građani biraju svoje predstavnike da rade u najboljem interesu Grada i građana.

 

 

Primjerice, na pitanje zašto nije dopušten ulazak novinaru HRT-a, na aktualnom satu dobili su odgovor kako će dobiti pisani odgovor, koji su uistinu i dobili

 

 

Na pitanja zašto je promijenjena odluka kulturnog vijeća i hoće li se promijeniti članovi istog vijeća, s obzirom da gradonačelnica nije bila zadovoljna odlukama o dodjeli sredstava za udruge s područja Grada Siska, Celjak ističe kako su dobili slijedeći odgovor

 

 

Prošle godine gradonačelnica se hvalila s 8,9 milijuna kuna viška u prihodu

 

 

Upravo su ih takvi odgovori motivirali da izrade zaključak koji će podnijeti predsjednici Gradskog vijeća i tražit će da se on uvrsti na Sjednicu Gradskog vijeća, kada to bude moguće, a kojim će tražiti da gradonačelnica podnese izvješće o utrošenim sredstvima za izgradnju Ledene dvorane Zibel.

 

 

Ovim prijedlogom odluke žele omogućiti stanovnicima koji imaju prebivalište na području Mjesnih odbora u kojima se nalaze domovi, besplatno korištenje domova, kako bi se družili  i održavali određene aktivnosti.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.