Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Grad Petrinja obnavlja Dječje odmaralište “Kuća sunca” u Punatu

U Gradu Petrinji danas je održan Kolegij gradonačelnika Darinka Dumbovića na kojem je između ostalog donesena Odluka o dopuni Programa prodaje poslovnih prostora u vlasništvu Grada Petrinje za 2018. godinu. Konkretno, ovo se odnosi na Nazorovu ulicu 19 u Petrinji i poslovni prostor u petrinjskoj Stolariji, Mije Srnaka 51, a cjelokupan iznos od prodaje bi išao za sanaciju Dječjeg odmarališta, popularnu „Kuću sunca“ u Punatu, kako bi se ista zaštitila od daljnjeg propadanja.

Ponukani upitima i zainteresiranim stranama gospodarstvenika koji se raspituju za prostor prijeratne Stolarije i za ostale određene nekretnine, ponovno se Gradskom vijeću šalje na razmatranje Program prodaje nekretnina u vlasništvu Grada Petrinje.

Podsjećamo, gradski Program prodaje nekretnina nije usvojen od strane Gradskog vijeća, te se sada po žurnom postupku šalje na usvajanje na prvu sljedeću, radnu sjednicu Vijeća.

Gradonačelnik Darinko Dumbović već je dogovorio susrete s načelnikom Općine Punat Marinkom Žicom, te gradonačelnikom Grada Krka Darijom Vasilićem koji su najavljeni za rujan.

Ujedno je tijekom Kolegija dogovoreno da Poslovne zone Petrinja preuzimaju gospodarenje nad objektom u Puntu, kao i izradu određene projektne dokumentacije nužnu za građevinske radove.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.