Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Financijske potpore za “Ljeto u Novskoj”

“Tisuću koraka za jedan tvoj”

"Tisuću koraka za jedan tvoj"

Tijekom svibnja Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije raspisala je Javni poziv za financiranje događaja za udruge i ustanove u 2018.

Nekolicina novljanskih udruga i jedna ustanova, spremno su dočekale natječaj i prijavile svoje programe.

 

FD

Tako su za svoje projekte, sredstva osigurali Pučko otvoreno učilište za “Fashion day”, AK Noga za “Novska RUN”, MK Škorpioni za “Motosusret”, Poprock škola Sisak za “Međunarodni blues kamp u Plesmu”, te Češka beseda za “Vršidbu žita”.

 

ZITO_37-900x600

“Budući da smo vidjeli javni poziv, kontaktirali smo udruge i ustanove kako bi se na vrijeme prikupila dokumentacija i napisali projekti. Na sreću, svi prijavljeni su dobili sredstva i održali svoje programe. Financijska sredstva olakšavaju organizaciju događaja, ali i daju na važnosti svakom projektu”, rekli su u Turističkoj zajednici.

 

BLUES_1-900x600

Većina programa već se održala, a 18. kolovoza očekuje nas “Novska RUN”, velika utrka koja je zadnjih godina postala prepoznatljivi dio “Ljeta u Novskoj”, ali i jedan od najvećih događaja u Sisačko-moslavačkoj županiji. Prema riječima organizatora, ima i humanitarni karakter jer će prikupljeni novac darovati Udruzi Kolibrići koja okuplja oboljele od spinalne mišićne atrofije, a sve pod geslom “Tisuću koraka za jedan tvoj”!

 

NovskaRUN(1)

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.