Kutina

Mobilno reciklažno dvorište

Nova usluga za građane!

Nova usluga za građane!

Grad Kutina i Eko Moslavina d.o.o. počinju vršiti uslugu odvojenog sakupljanja otpada putem mobilnog reciklažnog dvorišta.

 

Tim povodom, nabavljeno je mobilno reciklažno dvorište koje je gradonačelnik Zlatko Babić terenski obišao sa suradnicima Eduardom Gelešićem pročelnikom UO za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliša, te Adrijanom Cvrtilom direktoricom tvrtke EKO Moslavina d.o.o..
Mobilna reciklažna dvorišta pokretne su jedinice namjenjene za odvojeno prikupljanje i skladištenje manjih količina iskoristivih i drugih vrsta otpada iz kućanstava.
U samom Gradu Kutina mobilno reciklažno dvorište će se nalaziti samo jedan dan u tjednu i to svaki petak, prema rasporedu koji je objavljen i podijeljen korisnicima.
Odlaganje otpada je besplatno, a osoba koja donosi otpad mora pokazati osobnu iskaznicu djelatniku, kako bi upisao podatke o posjedniku otpada.

 

Gradonačelnik poziva sve sugrađane koji još nisu, da počnu odvajati odnosno reciklirati kako bi poboljšali kvalitetu života i sačuvali ekologiju.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version