Novska

Započinje gradnja poslovne zgrade „Vodovoda“

Poduzetnička zona dobiva prve korisnike!

Poduzetnička zona dobiva prve korisnike!

Sve je spremno za gradnju poslovne zgrade novljanske tvrtke „Vodovod“ u Poduzetničkoj zoni Novska, a potpisivanjem ugovor od gradnji ovih dana kreće se u realizaciju projekta, prvog poslovnog objekta u zoni od njenog završetka prije pet godina.

Ugovor su potpisali, Mario Filipović, direktor „Vodovoda“ i Mario Pranić, direktor građevinske tvrtke „Venka gradnja“ iz Novske, koja je na natječaju izabrana između pet ponuda kao najpovoljniji izvođač.

 

 

Više o samoj zgradi rekao je direktor „Vodovoda“ Mario Filipović,

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/07/VOD-1.mp3?_=1

 

Rok gradnje predviđen je u trajanju od 12 mjeseci, kako je napomenuo Mario Pranić, direktor građevinske tvrtke „Venka gradnja“. Završetak gradnje očekuje i nešto prije roka, a već nakon potpisivanja ugovora krenulo se s aktivnostima.

 

 

Gradonačelnik Novske Marin Piletić pri samom potpisivanju ugovora zahvalio je svima koji su 11 godina mukotrpno radili da bi Poduzetnička zona došla u funkciju,

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/07/VOD-2.mp3?_=2

 

„S obzirom da će tvrtka „Vodovod“ biti jedan od najvećih investitora u Gradu u slijedeće dvije do tri godine realizirajući program aglomeracije vrijedan preko 98 milijuna kuna, zaista zaslužuju da djeluju u svom vlastitom prostoru“,  istaknuo je gradonačelnik Piletić dodavši

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/07/VOD-3.mp3?_=3

 

Gradonačelnik je također najavio i potpisivanje ugovora s jednim investitorom iz Zagreba o gradnji pogona u zoni.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version