Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Završna svečanost učenika osmih razreda

Oproštaj od Osnovne škole Novska

Oproštaj od Osnovne škole Novska

Završnom svečanosti, učenice i učenici Osnovne škole Novska, oprostili su se od učenja, školskih obveza, od svojih učitelja i nastavnika s kojima su proveli jedan dio školskih dana, od razrednika, Vanese Berić Ficko, Ivice Lalića, Ivane Ećimović, Ivane Begić Mesić, Kristine Virovac Đurić i Irene Vuković. U ime svih osmaša od svojih učitelja oprostili su se Maja Svjatko Ema Vukašinović, Milan Vidaković, Lucija Kačavenda i Lara Šimičić.

Svima učenicima uručene su svjedodže, onima koji su se posebno istaknuli tijekom osmogodišnjeg školovanja odličnim uspjehom, uzornim vladanjem i sudjelovanjem na različitim natjecanjima primili su i posebna nagrade. Svim osmašima na uspješnom završetku Osnovne škole Novska čestitala je Antonija Mirosavljević, ravnateljica.

 

3

 

„Vaši snovi, vaši su ciljevi, a granica samo nebo“, čestitajući osmašima uspjeh u daljnjem školovanju zaželio im je i Marin Piletić, gradonačelnik. A u nebo je poletjelo stotinu balona, svakog učenika s njegovom željom za daljnji životni put.

 

1

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.