Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Napreduje gradnja Upravne zgrade tvrtke „Vodovod“ u Poduzetničkoj zoni

Prvi poslovni objekt u PZ “Novska”

Prvi poslovni objekt u PZ "Novska"

Od polaganja kamena temeljca za novu Upravnu zgradu „Vodovoda“ u Poduzetničkoj zoni „Novska“, nije prošlo niti mjesec dana, a već se naziru obrisi zgrade.

Kamen temeljac na prigodnoj svečanosti postavio je Tomislav Ćorić, ministar zaštite okoliša i energetike, a tom prigodom u nazočnosti župana Ive Žinića, gradonačelnika Marina Piletića, Maria Filipovića, direktora Vodovoda te Maria Pranića, direktora „Venka gradnja“ iz Novske koji su izvođači radova, rečeno je kako bi poslovi mogli biti završeni i prije roka.

 

VODOVOD_1

 

Rok gradnje predviđen je u trajanju od 12 mjeseci, a prema sadašnjoj dinamici, građevinski radnici, zaposlenici tvrtke usprkos ljetnim vrućinama skraćuju najavljeni rok.

Početkom slijedećeg tjedna betonirat će se prva ploča, zgrade koja bi s prizemljem i potkrovljem kada se završi  imala 290 metara prostornih površine. Upravna zgrada s oko 3 milijuna kuna podiže se vlastitim sredstvima Vodovoda. U kasnijoj fazi građenja u planu je izgradnja skladišnih i garažnih objekata u krugu tvrtke.

 

VODOVOD_3

 

Upravnu zgradu „Vodovoda“ prvi je poslovni objekt u Poduzetničkoj zoni „Novska“. Na ovu investiciju čekalo se od 2013. godine kada je zona u potpunosti opremljena potrebnom infrastrukturom. Sadašnja gradska vlast ima očekivanja da će se uskoro započeti i s drugom investicijom, ulagača koji bi pogone gradio u zoni.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.