Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Plivačice i plivači PK Sisak JANAF okončali sezonu

Plivački klub Sisak JANAF nastupio na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine

Plivački klub Sisak JANAF nastupio na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine
Plivački klub Sisak JANAF nastupio je na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine s ukupno 8 predstavnika;  tri plivačice (Nika Pancirov, Jana Pavičić i Paula Lončarević) i pet plivača (Stefan Brnad, Roberto Milaković, Matija Jurišić, Ilan Vezmarović i Goran Vujić),  u pratnji trenera Marka Milatovića i njegove pomoćnice Nole Brnad.

Plivačice i plivači PKSJ su kroz kvalifikacijske utrke prvenstva izborili ukupno 18 nastupa u finalima, uz 17 isplivanih osobnih rekorda i 3 medalje Paule Lončarević (1 srebrna i 2 brončane). Lončarević je državnom viceprvakinjom postala u konkurenciji ml. juniorki discipline 200 m slobodno, a do bronce je doplivala u disciplinama 400 m i 1500 m slobodno.

Prvenstvo Hrvatske za dobne skupine se održavalo od 26. do 29.srpnja na bazenu Svetice u Zagrebu. Na natjecanju su nastupili plivači iz cijele Hrvatske s isplivanim limitima, ukupno 315 plivačica i plivača iz 33 hrvatska kluba.
Ovim natjecanjem ujedno je završena plivačka sezona 2017./2018. te slijedi jednomjesečna stanka, a početak priprema za novu sezonu zakazan je za 27.kolovoza.

“Na kraju sezone, koristimo priliku zahvaliti se svim članovima PKSJ, roditeljima plivačica i plivača, Gradu Sisku, Janaf d.d., INA d.d., Središnjem državnom uredu za šport, HPS-u, Sisačko-moslavačkoj županiji, Promes Cvanciger i svim prijateljima plivanja,  koji su u nama prepoznali vrijednosti koje treba podržati i koji su na bilo koji način doprinijeli radu kluba u protekloj sezoni. Posebna zahvala ide lokalnim medijima koji su omogućili da se za uspjehe sisačkog plivanja čuje i vidi.” – priopćili su iz PK Sisak JANAF.

 

1


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.