Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Potpisan Ugovor o nabavi IT opreme za opremanje Poduzetničkog inkubatora

Još jedan korak u cilju uspostavljanja PUNK-a

Još jedan korak u cilju uspostavljanja PUNK-a

Na osnovi provedenog postupka javne nabave te sukladno Odluci o odabiru najpovoljnije ponude, gradonačelnik Zlatko Babić je u ime Grada Kutine, sklopio Ugovor o nabavi IT opreme za opremanje Poduzetničkog inkubatora u Kutini sa isporučiteljem KONČAR – ELEKTRONIKA I INFORMATIKA d.d. Zagreb, kojega je predstavljao predsjednik uprave Željko Tukša.

 

IMG_2540_610x407

 

Uz njih, prisutni pri potpisivanju ugovora su bili još i Mia Bačić Šijanski, savjetnica za pravne poslove i upravljanje projektima u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj, Odsjek za razvoj i upravljanje projektima, te Anita Ružić, predstavnica prodaje pri tvrtci Končar – Elektronika i Informatika d.d.

Time će nakon rekonstrukcije Poduzetnički inkubator (PUNK) biti i opremljen IT opremom što je još jedan korak u cilju uspostavljanja Poduzetničkog inkubatora koji će biti dan na raspolaganje malim i srednjim poduzetnicima naše regije. Ukupna cijena ugovorene robe – IT opreme iznosi 644.293,00 kn, odnosno  805.366,25kn sa PDV-om, a predviđeni početak isporuke i instalacije IT opreme je listopad 2018. Ukupna vrijednost projekta Poduzetničkog inkubatora je 6,8 milijuna kuna te je projekt sufinanciran bespovratnim sredstvima iz EU fondova.

 

IMG_2543

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.