Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Sjećanje na 5. kolovoza 1995. godine

“Dan kada je hrvatski narod krenuo u završno ostvarenje stoljetnog sna”

"Dan kada je hrvatski narod krenuo u završno ostvarenje stoljetnog sna"

U prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 23. obljetnice Vojno redarstvene operacije “Oluja” sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, zamjenici župana Roman Rosavec i Ivan Celjak te predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić uputili su čestitku sljedećeg sadržaja:

U prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 23. obljetnice Vojno redarstvene operacije “Oluja” s ponosom se sjećamo 5. kolovoza 1995. godine, dana kada je hrvatski narod pod hrvatskim stijegom, krenuo u završno ostvarenje stoljetnog sna o stvaranju samostalne i demokratske Republike Hrvatske. Završetkom veličanstvene Vojno redarstvene operacije “Oluja” taj san je i ostvaren.

U spomen na taj veliki dan upućujem, s mojim zamjenicima Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom te predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić, iskrene čestitke za Dan pobjede i domovinske zahvalnost, Dan hrvatskih branitelja i 23. obljetnicu Vojno redarstvene operacije “Oluja”.

S dubokim poštovanjem prisjećamo se i odajemo počast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima kao i civilima koji su svoje živote trajno utkali u slobodu i neovisnost samostalne i suverene Republike Hrvatske.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.