Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Aplikacija za učenje engleskog jezika

Besplatno učenje jezika u DV “Radost” Novska

Besplatno učenje jezika u DV "Radost" Novska

Kroz projekt Poduzetničkog inkubatora PISMO koji je smješten u Novskoj, Sisačko-moslavačka županija postaje središte gaming industrije u Hrvatskoj.

Županija potiče Projekt koji je do sada dobio više međunarodnih i domaćih priznanja, a jedan od važnih i prvi od  5 koraka prema realizaciji je „Uvođenje besplatnih tečajeva engleskog jezika u vrtićima“.

Poznavanje stranih jezika djeci pružiti će više mogućnosti u životu. U Dječjem vrtiću „Radost“ Novska posebna se pozornost pridaje stjecanju osnovnih znanja o engleskom jeziku kroz igru. Pobuđivanjem interesa za komunikaciju i izražavanje na engleskom jeziku kod djece doprinijeti će „program učenja engleskog jezika uz pomoću digitalnih aplikacija“ .

Kroz program korištenja aplikacijama za učenje upoznate su odgojiteljice koje će u narednom vremenu prenijeti informatičke kompetencije najmlađima, djeci od navršenih 4 godine do pred školskog uzrasta.

 

RADOST (1)

 

U prigodi   potpisivanja ugovora o korištenju aplikacija Ljerka Vidaković, ravnateljica Dječjeg vrtića „Radost je istaknula

 

 

Sve je doprinos i edukaciji generacija koje će znanjem engleskog jezika uključiti u  razvoj gaminga i vido igara.

 

RADOST (4)

 

Pored učenje jezika SMŽ i Županijska razvoja agencija SiMoRa, kroz projekt PISMO, provode i program  „radionica izrade video igara u osnovnim i srednjim školama na području SMŽ“, a uveden je i novi  četverogodišnji program za razvoj video igara u srednjim školama za zanimanje Tehničar za razvoj video igara.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.