Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Gradonačelnik primio predstavnike Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata

Branitelji ogorčeni situacijom u državi

Branitelji ogorčeni situacijom u državi

Povodom Dana sjećanja koji se na petrinjskom području obilježavaju tokom rujna, gradonačelnik Darinko Dumbović zajedno sa svojom zamjenicom dr. Viktorijom Kaleb održao je prijem za predstavnika Udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

 

P1220946

P1220956

 

Tom prilikom gradonačelnik je istaknuo važnost samog obilježavanja Dana sjećanja.

 

 

 

 

Istaknuvši kako njegovu podršku imaju u bilo kojem trenutku. Također, Dumbović je podsjetio i na prošlost, na najvažnije godine i događaje.

 

 

 

 

Darko Dumbović, predsjednik Koordinacije udruge proisteklih iz Domovinskog rata Grada Petrinje osvrnuo se na središnju manifestaciju koja je održana u nedjelju, 16.rujna.

 

 

 

 

Ovaj prijem ujedino je bila prilika da predstavnici Udruga iskažu svoje probleme. Razočarani situacijom u državi, posebice iseljavanjem mladih, ogorčeni jer zločinci ne odgovaraju za strašne zločine koje su počinili, odlučili su podržati prosvjed protiv šutnje institucija hrvatskog društva o problemu neprocesuiranja ratnih zločina u Vukovaru i drugim dijelovima Republike Hrvatske. Prosvjed koji je zakazan za 13. listopad, uz petrinjske branitelje i žrtve, podržat će i gradonačelnik Darinko Dumbović.

 

P1220964

P1220952

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.