Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Županija nastavlja s ulaganjima u školstvo

Igralište Srednje škole Glina

Igralište Srednje škole Glina

Još jedna investicija na području Sisačko-moslavačke županije u segmentu školstva je zaokružena. Završeno je uređenje igrališta Srednje škole Glina , a do kraja tjedna bit će postavljena i kompletna potrebna oprema. Srednja škola Glina zaslužuje jedno ovakvo igralište rekao je danas ,za obilaska igrališta,  sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

 

 

Srednja škola Glina obrazuje učenike u zanimanjima opća gimnazija – ekonomist, elektro usmjerenja i od prošle školske godine drvodjeljski tehničar- dizajner, pohađa ju 200 učenika, a ovo igralište će uvelike pridonijeti svim aktivnostima vezanima uz sport, ali i  izvan njega, rekla je ravnateljica škole  Marija Margušić-Novosel.

 

 

Jučer je potpisana i suglasnost za prijavu energetske obnove škole, planovi su veliki, a između ostalog prošao je i projekt „Aktivni u zajednici“. U sklopu projekta izgradit će se učionica na otvorenom , a projekt će financirati Sisačko-moslavačka županija .

 

P1220505

 

Velika potpora je i Drvnog centra Glina gdje učenici koji se obrazuju za zanimanje drvodjeljski tehničar- dizajner obavljaju stručnu praksu, zaključila je Margušić-Novosel.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.