Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Četvrti ekipni naslov prvaka Hrvatske za sisačke streljače!

Streljački klub “HVIDR-a SISAK” na državnom prvenstvu u Karlovcu

Streljački klub "HVIDR-a SISAK" na državnom prvenstvu u Karlovcu
U Karlovcu je 29.09.2018. održano prvenstvo Hrvatske serijskom zračnom puškom u kategoriji veterana. Sisački streljački klub “HVIDR-a SISAK” je bio veliki favorit na spomenutom prvenstvu, s obzirom da smo ekipni prvaci posljednje tri godine zaredom. Ni ovu godinu nismo dozvolili iznenađenje, ekipa u sastavu Siniša Lovrenović, Željko Orlić i Tihomir Ilijević je sa 509 krugova osvojila četvrti naslov prvaka.

Pojedinačno je najuspješniji bio Tihomir IIlijević koji je također osvojio četvrti naslov pobjednika u isto toliko godina veteranskog staža. Pogodio je 179 krugova što je ove godine bilo dovoljno za pobjedu. Siniša Lovrenović je sa 175 krugova osvojio srebrnu medalju, dok je Orlić sa 155 krugova zauzeo 16 mjesto. Pojedinačno je još gađao Milan Marjanović koji je sa 134 kruga zauzeo 24. mjesto.

Iako nam veteranska kategorija nije prioritet, svaka pobjeda i naslov nas veseli. Uskoro počinju lige sa standardnim i serijskim oružjem pa nam ovakvi rezultati daju za pravo vjerovati da ćemo biti visoko rangirani na svim ljestvicama.

Izvješće pripremio: Tihomir Ilijević, trener


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.