Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 6. KOLO

Nakon poraza Sloge u Popovači tri razlike od Moslavca, koji je zaigrao jako dobro, vrh prvenstvene ljestvice ponovno je preuzeo Radnik iz Majura čiji su dečki nadjačali igrače Pešćenice na svom stadionu u Majuru. U Novskoj Libertas je do vrha napunio mrežu Dinama zabivši im samo sedam komada. Crveno crni su u Lekeniku poentirali jednom što je bilo dovoljno za velika tri boda u gostima. Vatrogasac je kod kuće lakše od očekivanog prebrodio Banovca i sa deset bodova dijeli sedmo mjesto. U Budaševu opsadno stanje BSK je još uvijek bez osvojenog boda,ovaj su mu put uzeli “mjeru” kod kuće voloderski kanarinci,kojima ove jeseni cvatu ruže unatoč hladnom vremenu i ranom mrazu. Grofovi su se probudili iz dubokog sna i Sokolovima podrezali krila,uvalivši im pet lakih komada. Na sisačkom Drvenjaku tuga, došli su dečki iz Topuskog zabili tri komada i odnijeli bodove.

Rezultati šestog kola: Radnik-Pešćenica 3:1, Libertas-Dinamo 7:0, Lekenik-Frankopan 0:1, Vatrogasac-Banovac 2:0, BSK-Voloder 2:3, TŠK-Sokol 5:0, Metalac-Topusko 2:3, Moslavac-Sloga 3:0.

Poredak nakon šestoga kola: Radnik 14, Libertas i Sloga 13, Voloder i Topusko 12, Moslavac, Vatrogasac i Frankopan 10, Sokol 9, Frankopan, Banovac, Metalac i Dinamo 7, TŠK 6, BSK 0 i Pešćnica- 1 bod.

U sedmom kolu koje se igra 6. i 7. listopada u 16,00 sati sastaju se: (subota) Topusko-Moslavac, Sokol-Metalac, Banovac-BSK i Frankopan-Vatrogasac, a u nedjelju Sloga-Radnik, Voloder-TŠK, Dinamo-Lekenik i Pešćenica-Libertas.

 
2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 6. KOLO

Da se po jutru dan poznaje svima je odavna znano vodeća Mladost je i ovaj put u najjačoj utakmici kola slavila tri razlike, u srazu sa Sokolom iz Rajića. Već u 17 minuti potentni i brzonogi Goran Pavlenić poentirao je za 1:0. Tim se rezultatom otišlo na odmor. U drugom dijelu Šešerko je dodao još svoja dva zgoditka za smiraj i konačnicu od 3:0, s mišlju na susret sedmog kola u Češkom Selu i slatke brige trenera Saše za novom bodovima. Utakmicu je dobro sudio Svjantko s pomoćnicima Grgurićem i Božičekom. Podovi su u Bročicama uzeli sve domaćima i drže priključak za vodećom Mladosti na tri boda. Lokomotiva je minimalno dobila Croatiu kod kuće pa je također na diobi drugog mjesta s Podovima, za nijansu boljim skorom datih i primljenih zgoditaka.Metalcu ove jeseni nikako da krene,nadjačani su kod kuće od momaka iz Češkog Sela, kojima je to prva pobjeda u ovom razredu natjecanja. Medo i društvo ostvarili su tek drugu pobjedu ove jeseni ovaj puta stradao Sunjski zgoditkom razlike. Zeleni Brijeg je s Una-Mladosti podijelio plijen odigravši 1:1, i još je uvijek na ljestvici minus 2 boda. Slavonac ni nakon šestog kola nije osjetio slast pobjede, kod kuće ga je nadjačao Hajduk iz Sela dva razlike.

Rezultati šestoga kola: Mladost-Sokol 3:0, Strug-Podovi 2:4, Metalac-Češko Selo 1:2, Jelengrad-Sunjski 2:1, Lokomotiva-Croatia 2:1, Zeleni Brijeg-Una-Mladost 1:1 i Slavonac-Hajduk 1:3.

Poredak na ljestvici: Mladost 18, Lokomotiva i Podovi 15, Hajduk 12, Sokol 10, Jelengrad 9, Una-Mladost 8, Strug 6, Sunjski, Metalac i Češko Selo 4, Croatia i Slavonac 2, Zeleni Brijeg – 2 boda.

U sedmom kolu 7. listopada u 16,00 sati igraju: Hajduk-Strug, Croatia-Zeleni Brijeg, Sunjski-Lokomotiva, Sokol-Jelengrad, Češko Selo-Mladost, Podovi-Metalac i Una-Mladost-Slavonac u subotau 6.10.2018. godine.

 

Izvješće pripremio: I. Pasanec


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.