Petrinja

Dino Rađa i Stojko Vranković u Petrinji!

Posjetili uspješne petrinjske košarkašice “Lovrekice”

Posjetili uspješne petrinjske košarkašice "Lovrekice"

Dino Rađa i Stojko Vranković u Petrinji! I to kao potpora petrinjskim košarkašicama – KK „Lovrekice“.

 

 

Susreli su se s košarkašicama i učenicima u prostoru OŠ Mate Lovraka i nakon jedva dočekanog fotografiranja i autograma istaknuli kako je , kao i u  svemu u životu, tako i u sportu,ključ uspjeha rad.

Lovrekice treniraju u skromnim uvjetima , a proslavljeni hrvatski reprezentativac Dino Rađa poželio im je bolje uvjete za rad, jer to zaslužuju  zbog svojih rezultata.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/11/k-1.mp3?_=1

 

Predsjednik Košarkaškog kluba Petrinja Dražen Vučić se zahvalio na posjetu te rekao kako bi volio razgovarati o Savezu i brizi o malim klubovima:

„Petrinju ne smatram malim klubom jer mi je ona najvažnija na svijetu. Ali objektivno, u nekakvim hrvatskim razmjerima, klubovi poput Petrinje su statistička anomalija i uopće ne bi trebali postojati po uvjetima u kojima radimo i po veličini grada. I mislim da bi se savez trebao malo okrenuti i staviti težište na klubove poput nas. I zato koristim priliku da se najavim za nekakve konstruktivne razgovore.“

 

 

Predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković  istaknuo je kako je bez novca teško voditi velike sustave

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/11/K-2.mp3?_=2

 

Zamjenica gradonačelnika Petrinje Viktorija Kaleb, u ovoj je prigodi rekla je da je bitno da se mladi bave sportom , te najavila kako će sljedeće godine krenuti radovi na gradnji sportske dvorane što će omogućiti uključivanje  još veći broj djece u različite sportske aktivnosti.

Predsjednik petrinjskog sportskog saveza Marko Badrić upoznao je goste sa sportom u Petrinji, istaknuvši kako je u Petrinji najpoznatiji sport hrvanje, slijede nogomet, rukomet i košarka.

Tijekom tiskovne konferencije s poznatim košarkašima Lovrekice su saznale sve o tome od toga kako su se Rađa i Vranković počeli baviti košarškom, što im je bilo najteže u karijeri, koji trofej im je najdraži pa do podatka koji broj cipela nose. Poslije OŠ Mate Lovraka, košarkaške legende su kratko posjetile Srednju školu Petrinja.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version