Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 12. KOLO

Vodeći dvojac i u ovom kolu maksimalno je odradio svoju zadaću. Sloga je u najjačoj utakmici kola slavila u srazu sa Frankopanom doduše minimalno,ali zasluženo. Lekenik ja također odigrao dobro u Budaševu i glatko s tri zgoditka bez napora uzeo bodove. Moslavci su na svom stadionu u Popovači do nogu potukli goste susjede iz Osekova kojima jesenas ne cvatu ruže, u čemu je prednjačio najpotentniji napadač Šeremet. Na Tratinčici egal naime kanarinci su u Ludinu došli oslabljeni nenastupanjem svog ponajboljeg igrača Darija Dajčara i požutjelog Baje Fučeka ali su sve u svemu odigrali dobro i poveli u 5 minuti zgoditkom mlađahnog Mateja Juratovca da bi domaći izjednačili u smiraj utakmice u 89 minuti što je i najrealniji ishod današnjeg susreta. I u Topuskom nešto slabija igra domaćina koji bod prepustio dečkima iz Gline. Vatrogasac je u Majur otišao na izlet, a ono na kraju donesoše bod kao kuća odigravši s domaćima bez zgoditaka. Grofovi su na svom Parku lako uzeli mjeru Libertasu koji u finišu prvenstva sve više posustaje. Metalac je na svom drvenjaku podmirio potrebe gostiju iz Pešćenice s tri razlike.

Rezultati 12. kola: Radnik-Vatrogasac 0:0, BSK-Lekenik 0:3, TŠK-Libertas 3:1, Metalac-Pešćenica 3:0, Moslavac-Dinamo 5:0, Sloga-Frankopan 2:1, Topusko-Banovac 1:1 i Sokol-Voloder 1:1.

Poredak nakon 12.kola: Sloga 28, Lekenik 25, Voloder 22, Frankopan, Vatrogasac i Topusko 20, Libertas, Radnik i Metalac 19, Moslavac 17, Tšk i Sokol 16, Banovac 14, BSK 9, Dinamo 8 i Pešćenica 2 boda.

U trinaestom kolu 17. i 18. studenoga u 13.30 sati igraju: (subota) Banovac-Sokol, Frankopan-Topusko, Libertas-Metalac i Lekenik-TŠK, (nedjelja) Voloder-Radnik, Dinamo-Sloga, Pešćenica-Moslavac i Vatrogasac-BSK.

 

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 12. KOLO

Novom pobjedom u Kutini protiv Lokomotive dečki predsjednika Šale dokazali su da se ove jeseni nisu šalili i osvojili su jesenski naslov. Stoji ocjena da je stručni Stožer kluba na čelu sa trenerom Sašom Vugrin dobro tempirao formu pa uspjeh nije izostao, pri tom ne treba zaboraviti doprinos koji je da ponajbolji igrač plavih Domagoj Gelo koji je dao svoj obol i današnjoj pobjedi u Kutini. Iznenadio je poraz Sokola u Hrvatskoj Dubici i Podova u LIpovljanima. Strug je još jednom dokazao da se iz Bročica ne nose bodovi tako lako što je na svojoj koži osjetio i Jelengrad, koji je nadjačan dva razlike. U Sisku Zeleni Brijeg je ostvario svoju drugu pobjedu ove jeseni, nadjačavši svog suparnika iz Međurića. U Selima podjela bodova u susretu sa Češkim Selom 2:2. Croatia nije uspjela svom suparniku iz Sunjske Grede postići pogodak, ali na sreću ni gosti nisu bili efikasni pa je na kraju utakmica završila bez zgoditaka tim najnepopularnijim rezultatom u nogometu.

Rezultati 12. kola: Una-Mladost-Sokol 1:0, Strug-Jelengrad 2:0, Lokomotiva-Mladost 1:2, Z.Brijeg-Metalac 3:0, Slavonac-Podovi 3:2, Hajduk-Češko Selo 2:2 i Croatia-Sunjski 0:0.

Poredak nakon 12. kola: Mladost 31, Sokol 25, Podovi 21, Hajduk 20, Lokomotiva 18, Češko Selo 17, Sunjski i Croatia 16, Una-Mladost 14, Jelengrad 13, Strug 12, Slavonac 9, Metalac 7 i Zeleni Brijeg 6 bodova.

U 13. posljednjem kolu jeseni 17. i 18. studenoga u 13,30 sati igraju: Mladost-Zeleni Brijeg, Sunjski-Strug, Sokol-Croatia, Češko Selo-Una-Mladost, Podovi-Hajduk, Metalac-Slavonac i Jelengrad-Lokomotiva.

 

Izvješće pripremio: I. Pasanec


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.