Ostalo

Petir: “Zadovoljna sam aktivnostima u ovoj godini koje su pomogle Hrvatskoj i hrvatskim građanima!”

“Još uvijek nisam usmjerena na nove izbore”

"Još uvijek nisam usmjerena na nove izbore"

Na kraju još jedne kalendarske godine rada kao hrvatske zastupnice u Europskom parlamentu Marijana Petir je u Zagrebu, 10. prosinca, organizirala susret na kojem se osvrnula na učinjeno u ovoj godini, a u interesu hrvatskih građana.

Moj angažman bio je najintenzivniji u Odboru za poljoprivredu i ruralni razvoj, ali i u Odboiru za okoliš,  ženska prava,  bavila sam se Makedonijom, Izraelom, Mediteranom, bilo je puno aktivnosti, rekla je, u ovoj prigodi Petir.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/12/MAR-1.mp3?_=1

 

Dobra je stvar i što sam izborila izuzeće za Hrvatske šume, dodaje Petir

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/12/MAR-2.mp3?_=2

 

Dodajmo tome i projekt zdravih obroka koji je u potpunosti implementrin u škole u Hrvatskoj, djeca dobivaju voće, povrće i mlijeko s naših OPG-a, kao i obeštećenje za proizvođače jabuka i mandarina koji su stradali zbog ruskog embarga,  ipak se vide rezultati, ističe hrvatska zastupnica Petir.

Još uvijek nisam usmjerena nove izbore za EP, koji će se dogoditi iduće godine u svibnju, jer još je poslova i projekata koje želim završiti u ovom mandatu

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/12/MAR-3.mp3?_=3

 

Ipak ono što želim naglasiti ,i što će biti važno za buduće zastupnike,  kaže Petir,je da su nam vjerojatno neke stvari i promakle jer nismo bili u svim odborima, zato je tu važna i suradnja s Vladom Republike Hrvatske  koja je informirana o svim aktivnostima u EU, treba reagirati, informirati zastupnike, signalizirati ono što je bitno, jer  koordinirani  možemo puno napraviti, zaključuje hrvatska zastupnica u Ep Marijana Petir.


 

 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version