Petrinja

Objekt „Slap“ DV Petrinjčica bit će energetski obnovljen

Vrijednost ugovorenih radova 1.937.687,50 kn

Vrijednost ugovorenih radova 1.937.687,50 kn

U objektu „Slap“ Dječjeg vrtića „Petrinjčica“ gradonačelnik Darinko Dumbović potpisao je Ugovor o izvođenju energetske obnove zgrade sa izvođačem radova Stjepanom Stanićem iz „Stanić graditeljstva“d.o.o., te s nadzorom, Sinišom Batinićem iz tvrtke „Si-ing Sisak“ d.o.o..

 

 

 

Potpisivanje ovog Ugovora od velikog je interesa za sve građane Grada Petrinje, a posebice za djecu, naglasio je gradonačelnik Darinko Dumbović.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/02/VRTIC-1.mp3?_=1

 

 

Petrinja je već nekoliko puta pokazala kako je zaista Grad prijatelj djece, posebice brojnim projektima vezanima uz Dječji vrtić.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/02/VRTIC-2.mp3?_=2

 

 

Kada se izgradi vrtić u Češkom selu, u Petrinji više neće biti niti jedno dijete koje neće pohađati vrtić, naglasio je gradonačelnik Dumbović.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/02/VRTIC-3.mp3?_=3

 

 

Vlasnik tvrtke „Stanić graditeljstvo“ Stjepan Stanić istaknuo je kako mu je izuzetna čast kao Petrinjcu raditi u svom gradu, posebno kad su djeca u pitanju, jer i sam ima dijete koje ide u vrtić, te sve mora biti obavljenom kako treba.

 

 

 

Nataša Vidović, ravnateljica Dječjeg vrtića zahvalila se osnivaču, Gradu Petrinji koji kontinuirano uviđa probleme i  ulaže u modernizaciju.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/02/VRTIC-4.mp3?_=4

 

 

Kada ovaj objekt bude saniran s vanjske strane, sanirat će se i njegova unutrašnjost, napominje Vidović.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/02/VRTIC-5.mp3?_=5

 

 

Dječji vrtić je proširio kapacitet u sklopu postojećih objekata, ali, kako kaže ravnateljica, to na sreću nije dovoljno, jer je u proteklim godinama broj djece porastao.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version