Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Održana Skupština DVD-a Velika Ludina

U društvu osnovanom 1893. godine danas djeluje 150 članova!

U društvu osnovanom 1893. godine danas djeluje 150 članova!

Dobrovoljno vatrogasno društvo Velika Ludina djeluje od 1893.godine, istaknuo je to prilikom redovne godišnje i izvještajne skupštine predsjednik društva Vjekoslav Marušić.

 

 

 

IMG_20190202_192840

dvd_vludina00004

 

Rad ovog društva podupire i Općina Velika Ludina, veći dio proračunskih sredstava namijenjenih za vatrogastvo, koja su u 2019.godini u visini od  260 tisuća kuna,  namijenjena su upravo za rad DVD-a Velika Ludina, naglasio je načelnik Dražen Pavlović.

 

 

Skupštini, osim članica i članova društva, potpredsjednika Vatrogasne zajednice Sisačko – moslavačke županije Marija Paluha, predsjednika Vatrogasne zajednice Općine Velika Ludina Branka Moguljaka, predstavnika prijateljskih društava, donatora i suradnika, nazočili su i župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić te njegov zamjenik Roman Rosavec.

 

dvd_vludina00003

 

Župan Ivo Žinić naglasio je kako je ovo društvo uistinu bitno za zaštitu i spašavanje ljudi i imovine.

 

 

Dodao je župan i kako Županija ulaže značajna sredstva u vatrogastvo, Vatrogasna zajednica Sisačko-moslavačke županije nedavno je dobila i četiri nova navalna vozila, zaključivši kako ulaganje u vatrogastvo znači puno šire, znači opstojnost na ovom prostoru.

 

dvd_vludina00001

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.